Új csomagolássérült Elektrabregenz Hepmc63145 beép. sűtő + főzőlap

139 999

Ft

Feladás dátuma:

ma, 09:15
Üzleti felhasználó
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Szín:
Szürke

Márka:
Egyéb
Típus:
elektromos

Leírás

Eladó új, csomagolássérült, enyhe esztétikai hibás Elektrabregenz Hepmc63145 beépíthető priolitikus tisztításu, sütő szett kerámia főzőlappal

Energiahatékonysági osztály A
14 főzési funkció: felső / alsó hő / forró levegő / forró levegő plusz / 3D főzés / pizza beállítása / konvekciós grill / felszíni grill / grill / lassú főzés / kiolvasztás / alsó hő / melegen tartás / ökopirolízis / pirolízis

3D sütés
A felső / alsó fűtés és a meleg levegő egyszerre működik. A hőmérséklet egyenletesen áramlik a sütőtérben akar egyszerre 2 szinten, és az étel ugyan olyan hatékonyan készül el az állandó légkeringésnek köszönhetően.
3D sütésnek köszönhetően minden szinten egységes forró levegő éri,az elkészíteni kívánt ételt

Alsó és felső sütés

A legtöbb modern, elektromos sütő esetében már eldöntheted, hogy az ételt csak alulról, csak felűről, vagy alulról és felűről is melegítenéd-e. Természetesen mindenhogy átmelegszik az egész sütő, a különbség csak abban van, milyen gyorsan sül az étel alja vagy teteje. Ha csőben sült ételeket vagy felfújtat készítesz, akkor érdemes az alsó és felső sütést egyszerre alkalmazni, így megsül az étel belseje, és ropogós lesz a teteje is.

Ha inkább csak pirítani szeretnél valamit, de félsz, hogy odaég, használd csak a felső sütést, ha pedig inkább puhítanád az ételt, akkor kapcsold a sütőt csak alsó sütés funkcióra.

Légkeverés

A légkeverés azon túl, hogy egyenletes hőmérsékletet biztosít, abban is segít, hogy az ételek szagai ne keveredjenek össze. Így például a légkeverés mellett semmi akadálya annak, hogy a sütő alsó rácsán mondjuk a csirkecombokat süsd, a felsőn pedig a desszert süteményt, mert az ételek nem veszik át egymás ízét és szagát.

Szintén érdemes bekapcsolni a légkeverést akkor is, ha alaposan megpakoltad a tepsidet, mert a levegő így folyamatosan mozogni fog a szorosan egymás mellé tett ételek között is, és azok mindenhol, egyformán és alaposan átsülnek.



Grillezés

A grillezés ma már nem számít különösebben extra funkciónak, még az elektromos sütőkhöz képest sokkal kevesebb alternatívát kínáló gázsütők többségében is megtalálható. Lényege, hogy inkább az ételek külsejét pirítja meg, nedvességtartalmukat azonban benntartja, így például nem vész el a zöldségek vitamintartalma. A grillezést sokan csak húsokon használják, pedig érdemes ezt a funkciót kipróbálni akkor is, ha valami izgalmasabb köretet keresel. Grillezni gyakorlatilag bármilyen zöldséget lehet, így csak a fantáziád szabhat határt a megvalósításnak

Programozható animált elektronikus kijelző
Belső tér: 71 liter
Könnyen tisztítható szürke zománc
Belső világítás
4 főzőzóna
9 teljesítményszint
Bal első: 12-18 cm átmérőjű és 700-1700 watt
Balra hátul: 14 cm átmérőjű és 1200 watt
Jobb első: 15 cm átmérőjű és 1200 watt
Jobbra hátul: 18,528 cm átmérő és 14002400 watt (sütési zóna)
Működési mutató
Maradék hő visszajelzésméretek (H x Sz x M): 59,5 x 59,4 x 56,7 cm

Hirdetés azonosító: 151009877

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
Elérhető
Elektra Outlet

Benkő Dávid Dániel e.v

További hirdetései

Üzleti felhasználó

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn