Új csomagolássérült Beko Bidm15500Xds beépíthető Pirolitikus sütő, A+

149 999

Ft

Feladás dátuma:

ma, 10:38
Üzleti felhasználó
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Szín:
Fekete

Márka:
Egyéb
Típus:
elektromos

Leírás

Eladó új, csomagolássérült, enyhe esztétikai hibás Beko Bidm 15500 Xds beépíthető Pirolitikus sütő, A+ energiaosztály, 71 liter, Softclose ajtóval

Általános információk

Márka: Beko
Kialakítás: Beépíthető elektromos sütő
Energiaosztály: A+
Kapacitás és méretek

Nettó űrtartalom: 71liter ez nagyobb sütési kapacitást biztosít, így több étel egyszerre elkészíthető, ideális nagyobb családok számára vagy bőséges ételkészítéshez
Méeretek:
Magasság: 59,5cm
Szélesség: 59,4cm
Mélység: 56,7cm
Anyaghasználat és design

Előlap anyaga: Rozsdamentes acél,ujjlenyomatmentes felületkezeléssel, amely esztétikus megjelenést és könnyebb tisztítást biztosít.
Ajtó üvegrétege: 3 rétegű üvegajtó ez a hőszigetelés szempontjából fontos, mert segít az energiahatékonyság fenntartásában és megakadályozza, hogy az ajtó túl forróvá váljon.
Ajtózárás: Softclose technológia az ajtó lassan és finoman csukódik be, így elkerülhető a hirtelen becsapódás.
Funkciók és technológiák

Pirolitikus öntisztítás
Ez a funkció lehetővé teszi a sütő saját magát tisztítsa. A pirolitikus rendszer akár 500°C-ra is felfűtheti a sütőt, hogy minden ételmaradékot és zsíros szennyeződést hamuvá égessen, amelyet könnyedén letörölhet. A tisztítás többféle intenzitási fokozatban állítható, attól függően, hogy milyen mértékű a szennyeződés.
2. Légkeveréses sütés:

Az egyik fő erőssége a ventilátorral támogatott légkeverés, amely egyenletes hőelosztást biztosít a sütő teljes területén. Ez kiválóan alkalmas arra, hogy az ételek minden oldalról egyenletesen süljenek meg, függetlenül attól, hogy hány szinten helyezték el a tepsiket.
3. 3D sütési technológia:

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy több szinten különféle ételeket süthessen egyszerre, anélkül, hogy azok ízei összekeverednének. A sütő külön szabályozza a felső, alsó és a ventilátoros hőforrásokat, hogy minden étel ideális módon készüljön el.
4. Gyors előmelegítés:

A sütő gyorsan eléri a kívánt hőfokot, így kevesebb idő szükséges a sütés előkészítéséhez. Ez különösen hasznos, ha sietni kell, vagy gyorsan szeretne elkezdeni sütni.
5. Grill funkció:

Kiváló megoldás grillezett ételekhez, mint például grillezett zöldségek vagy ropogósra sült húsok. A grill funkció magas hőmérsékletet biztosít a felső sütőrészből, hogy a sütés során ropogós kéreg képződjön az ételeken.
6. Pizza funkció:

Ez a funkció ideális a ropogós, olaasz stílusú pizzák készítéséhez. A felső és alsó hőforrásokat egyenletesen használja, hogy a pizza alja és teteje is tökéletesen átsüljön.
7. Gyermekzár:

A vezérlőpanel gyermekbiztos zárral rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a sütőt véletlenül bekapcsolják vagy a beállításokat megváltoztassák.
8. Lassú főzési funkció:

Ezzel a funkcióval alacsony hőfokon, hosszabb idő alatt készítheti el az ételeket, például párolt húsokat vagy lassú főzésű ragukat.
9. Halogén világítás:

A belső térben található halogén világítás lehetővé teszi, hogy jól lássa az étel állapotát anélkül, hogy ki kellene nyitni a sütő ajtaját.


Vezérlés és kijelző

Érintőkijelzős vezérlés: A modern, elegáns érintőkijelző egyszerű és intuitív vezérlést biztosít. Kiválaszthatóak a különböző sütési módok, időzítők és hőmérséklet-beállítások.
Programozható időzítő: A sütő lehetőséget ad az előre programozott sütési idő beállítására, így nem kell folyamatosan figyelni az ételt, mert a sütő automatikusan leállítja a sütést a beállított idő lejártával.


Műszaki adatok:

Teljesítmény: 2,9 kW ez a sütő magas teljesítményével gyors felfűtést és hatékony sütést biztosít.
Feszültség: 220-240 V / 50 Hz
Ajtó hűtés: Az ajtó hűtőrendszerének köszönhetően a külső része mindig hideg marad, így biztonságos a használata.
Maximális hőmérséklet: 280 °C elérhető magas sütési hőmérséklet, ideális pl. pizzák vagy grillezett ételek készítéséhez.


Biztonsági jellemzők

Hőszabályzó rendszer: A sütő automatikusan szabályozza a hőmérsékletet, hogy megakadályozza a túlmelegedést.
Ajtózár: A pirolitikus tisztítás során az ajtó automatikusan lezáródik, hogy biztonságos legyen a használata.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150774523

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
Elektra Outlet

Benkő Dávid Dániel e.v

További hirdetései

Üzleti felhasználó

Utoljára aktív: 10 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn