Boxer Olajmentes kompresszor 50 L, 8 bar, 2,90 kW, 2.4 LE, 105 Lperc,

49 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti felhasználó
Szállítással is kérheted

Leírás

Boxer Olajmentes kompresszor 50 L, 8 bar, 2,90 kW, 2.4 LE, 105 Lperc, 2 dugattyús
Légkompresszor 50 liter, 210 l/min
Légtérfogat: 50 L.
Csatlakozás 230 V-50 Hz.
Motor 2,8 Kw/3,5 LE Max.
Motor teljesítmény: 1740 watt
Kapacitás 210 l/perc.
Fordulatszám 2800 ford/perc.
Üzemi nyomás 8 bar.
Hengerek 1
Kiváló minőségű anyagok tartósság
Edzett öntöttvas henger
Öntöttvas kompresszorház
Hővédelem
Nyomáscsökkentő
2 gyorscsatlakozó
2 nyomásmérő
Könnyen leolvasható olajszint-nézőüveg
2 kerék + fém csúszásgátló fogantyú - mobilitás
Tartály űrtartalma: 50 liter - A kompresszor egy nagy 50 literes tartállyal van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy elegendő sűrített levegőt tároljon, így nincs szükség a kompresszor gyakori be- és kikapcsolására.
Feszültség: 230 V - A szabványos tápfeszültséggel könnyedén csatlakoztathatja több áramforráshoz, rugalmasságot biztosítva a használat során.
Teljesítmény: 2,8 Kw / 3,5 LE - A BX-1007 kompresszor erőteljes 3,5 lóerős (LE) motorral van felszerelve, amely rendkívüli hatékonysággal teszi lehetővé a levegő összenyomását.
Kapacitás: 210 l/perc Ez a kompresszor lenyűgöző mennyiségű sűrített levegőt képes szállítani, amely különféle szerszámok és pneumatikus eszközök működtetéséhez szükséges.
Üzemi nyomás: 8 bar / 116 Psi állandó nyomást tart fenn lenyűgöző, 8 bar-os szinten, ami lehetővé teszi a pneumatikus szerszámok zökkenőmentes és hatékony működését.
Forgási sebesség: 2800 RPM A kompresszor nagy forgási sebességgel működik, ami gyors és hatékony légsűrítést eredményez.
A kompresszor 1 dugattyús kompresszorral van felszerelve, amely 300 l/perc teljesítmény elérését teszi lehetővé.
A kompresszor edzett, öntöttvas hengerrel van felszerelve, amely hosszú élettartamot és a kompresszor hatékony hűtését garantálja.
A kompresszor egység házát szintén tartós öntöttvasból öntötték, amely nagy ellenálló képességgel rendelkezik a mechanikai sérülésekkel szemben, és nagyon jó hőelvezetési képességgel rendelkezik.
A kompresszor nyomáscsökkentővel rendelkezik, két gyorscsatlakozóval és két nyomásmérővel. A használt nyomáskapcsoló lehetővé teszi a kompresszor aktiválási pillanatának egyszerű beállítását a kimenetek nyomásától függően, valamint az automatikus működést. A beállítás egy anya meghúzásával vagy kicsavarásával történik, így ez gyors, intuitív és egyszerű. A kompresszor automatikusan kikapcsol, miután elérte a 8 BAR nyomást.
A kompresszor karbantartása rendkívül egyszerű, köszönhetően egy átlátszó üvegnek, amely megmutatja, hogy az olajszint megfelelő-e. A nagy és tartós csapágyak használata a főtengelyen elkerüli a váratlan meghibásodásokat.
- Nagyon csendes
- Ökológiai = nincs olaj!!! Nincsenek olajrészecskék az előállított sűrített levegőben a kompresszor ideális olyan munkákhoz, ahol tiszta levegőre van szükség.
- 2 dugattyús - két légszivattyú - hajtórúdból, teflon gyűrűből, hengerből és szeleplapból áll, ez a kialakítás garantálja a kompresszor gyakorlatilag karbantartásmentes működését.
- Megerősített, alacsony súrlódású dugattyúk és kiváló minőségű anyagokból készült dugattyúgyűrűk
- Modern villanymotor, amely megakadályozza a készülék rezgését - a csapágyas excenter kerekek és a hajtórúd szimmetrikusan közvetlenül a forgórészen helyezkednek el
- Ergonomikus - innovatív szabályozó mechanizmussal felszerelt nyomáscsökkentővel, a kompresszoron a paraméterek leolvasását megkönnyítő helyzetben elhelyezett nagy nyomásmérővel, valamint könnyen kezelhető leeresztő csappal rendelkezik.
- Gazdaságos - modern kialakításának köszönhetően hatékonyabb és sokkal kevesebb áramot fogyaszt az olajkompresszorokhoz képest. A kompresszor nem igényel olaj karbantartást, és nincs felszerelve olyan elemekkel, mint: hajtórudak, perselyek, nehéz szíjtárcsák, ventilátorok, ékszíjak, kamraszellőzők és feszültségmentesítők, amelyek könnyebbé teszik a kompresszort, kevésbé vibrál és nem igényel többletköltséget .
Futárral történő szállítás megoldható
1 munkanap a kézbesítés,
az érték biztosítva,
és nyomon követve!
Kérem nézze meg további hirdetéseimet!

Hirdetés azonosító: 150234800

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
to-da

TO-DA GÉP TEAM KFT

További hirdetései

Üzleti felhasználó

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn