Boxer Olajmentes kompresszor 50 L, 8 bar, 2,90 kW, 2.4 LE, 105 Lperc,

49 990

Ft

Feladás dátuma:

okt 10., 13:31
Üzleti felhasználó
Szállítással is kérheted

Leírás

Légkompresszor 50 liter, 210 l/min
Légtérfogat: 50 L.
Csatlakozás 230 V-50 Hz.
Motor 2,8 Kw/3,5 LE Max.
Motor teljesítmény: 1740 watt
Kapacitás 210 l/perc.
Fordulatszám 2800 ford/perc.
Üzemi nyomás 8 bar.
Hengerek 1
Kiváló minőségű anyagok tartósság
Hatékony 1 dugattyús kompresszor
Edzett öntöttvas henger
Öntöttvas kompresszorház
Hővédelem
Nyomáscsökkentő
2 gyorscsatlakozó
2 nyomásmérő
Könnyen leolvasható olajszint-nézőüveg
2 kerék + fém csúszásgátló fogantyú - mobilitás
Tartály űrtartalma: 50 liter - A kompresszor egy nagy 50 literes tartállyal van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy elegendő sűrített levegőt tároljon, így nincs szükség a kompresszor gyakori be- és kikapcsolására.
Feszültség: 230 V - A szabványos tápfeszültséggel könnyedén csatlakoztathatja több áramforráshoz, rugalmasságot biztosítva a használat során.
Teljesítmény: 2,8 Kw / 3,5 LE - A BX-1007 kompresszor erőteljes 3,5 lóerős (LE) motorral van felszerelve, amely rendkívüli hatékonysággal teszi lehetővé a levegő összenyomását.
Kapacitás: 210 l/perc Ez a kompresszor lenyűgöző mennyiségű sűrített levegőt képes szállítani, amely különféle szerszámok és pneumatikus eszközök működtetéséhez szükséges.
Üzemi nyomás: 8 bar / 116 Psi állandó nyomást tart fenn lenyűgöző, 8 bar-os szinten, ami lehetővé teszi a pneumatikus szerszámok zökkenőmentes és hatékony működését.
Forgási sebesség: 2800 RPM A kompresszor nagy forgási sebességgel működik, ami gyors és hatékony légsűrítést eredményez.
A kompresszor 1 dugattyús kompresszorral van felszerelve, amely 300 l/perc teljesítmény elérését teszi lehetővé.
A kompresszor edzett, öntöttvas hengerrel van felszerelve, amely hosszú élettartamot és a kompresszor hatékony hűtését garantálja.
A kompresszor egység házát szintén tartós öntöttvasból öntötték, amely nagy ellenálló képességgel rendelkezik a mechanikai sérülésekkel szemben, és nagyon jó hőelvezetési képességgel rendelkezik.
A kompresszor nyomáscsökkentővel rendelkezik, két gyorscsatlakozóval és két nyomásmérővel. A használt nyomáskapcsoló lehetővé teszi a kompresszor aktiválási pillanatának egyszerű beállítását a kimenetek nyomásától függően, valamint az automatikus működést. A beállítás egy anya meghúzásával vagy kicsavarásával történik, így ez gyors, intuitív és egyszerű. A kompresszor automatikusan kikapcsol, miután elérte a 8 BAR nyomást.
A kompresszor karbantartása rendkívül egyszerű, köszönhetően egy átlátszó üvegnek, amely megmutatja, hogy az olajszint megfelelő-e. A nagy és tartós csapágyak használata a főtengelyen elkerüli a váratlan meghibásodásokat, és biztosítja a teljes szerkezet hosszú élettartamát. A kompresszor kerekekkel és fém fogantyúkkal van felszerelve. Az ilyen berendezések jelentősen megkönnyítik az eszköz mozgatását és megfelelő elhelyezését a munkahelyen.
- Nagyon csendes

- Ökológiai = nincs olaj!!! Nincsenek olajrészecskék az előállított sűrített levegőben a kompresszor ideális olyan munkákhoz, ahol tiszta levegőre van szükség.

- 2 dugattyús - két légszivattyú - hajtórúdból, teflon gyűrűből, hengerből és szeleplapból áll, ez a kialakítás garantálja a kompresszor gyakorlatilag karbantartásmentes működését.

- Megerősített, alacsony súrlódású dugattyúk és kiváló minőségű anyagokból készült dugattyúgyűrűk

- Modern villanymotor, amely megakadályozza a készülék rezgését - a csapágyas excenter kerekek és a hajtórúd szimmetrikusan közvetlenül a forgórészen helyezkednek el

- Ergonomikus - innovatív szabályozó mechanizmussal felszerelt nyomáscsökkentővel, a kompresszoron a paraméterek leolvasását megkönnyítő helyzetben elhelyezett nagy nyomásmérővel, valamint könnyen kezelhető leeresztő csappal rendelkezik.

- Gazdaságos - modern kialakításának köszönhetően hatékonyabb és sokkal kevesebb áramot fogyaszt az olajkompresszorokhoz képest. A kompresszor nem igényel olaj karbantartást
Utánvéttel is tudom küldeni

Futárral történő szállítás megoldható

1 munkanap a kézbesítés,
az érték biztosítva,
és nyomon követve!

Kérem nézze meg további hirdetéseimet!

Hirdetés azonosító: 150777279

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
Elérhető
to-da

TO-DA GÉP TEAM KFT

További hirdetései

Üzleti felhasználó

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn