Hama 176556 Okos kapcsoló új

7 500

Ft

Feladás dátuma:

szept 23., 16:11
Szállítással is kérheted

Leírás

Felejtse el az egyszerű villanykapcsolókat és fogadja szívélyesen otthonába a Hama 176556 Okos Kapcsolót, amely az otthoni világítás és elektromos eszközök új generációs vezérlését kínálja. Az okos kapcsoló modern megoldást nyújt azok számára, akik szeretnék fejleszteni otthonuk intelligenciáját anélkül, hogy új eszközöket kellene vásárolniuk.

Főbb Tulajdonságok
Integrálhatóság: A Hama okos kapcsoló közvetlenül az otthoni meglévő aljzatokba, világításkapcsolókba vagy lámpák tápegységébe építhető be.
Okos Vezérlés: Készülékei irányítása sosem volt még ennyire egyszerű! Kapcsolja be vagy ki világítását, és egyéb elektromos eszközeit az ingyenes alkalmazáson keresztül, hangutasítással vagy időzítő segítségével.
Konverzió: Könnyedén alakítsa át meglévő mennyezeti lámpáit WiFi-képes okoslámpává, vagy konnektorait rádióaljzattá, amelyek távolról, akár hangvezérléssel is működtethetők.
A Hama márka elkötelezett a kiváló minőségű okos otthoni technológiai megoldások fejlesztése iránt. A 176556 modelljükkel a meglévő rendszerek modernizálását célozza anélkül, hogy azok teljes cseréjére lenne szükség, így nemcsak időt és pénzt, hanem környezetet is kímél.

A Hama 176556 Okos Kapcsolóval otthona minden szobája a jövőbe léphet. Tegye életét kényelmesebbé és otthonát intelligensebbé ma, egy egyszerű beszereléssel, amely hosszú távon is csak hasznot hoz.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150433855

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn