Shelly PM Mini Gen3 Okos relé új

5 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 23., 16:09
Szállítással is kérheted

Leírás

Valós idejű teljesítményfigyelés: Mondj búcsút az energiafelhasználásod kitalálós játékának. A Shelly PM Mini Gen3 azonnali és pontos energiafogyasztási adatokat biztosít, lehetővé téve, hogy megalapozott döntéseket hozhasson energiafelhasználásával kapcsolatban. Kövesse nyomon készülékeit, azonosítsa az energiaéhes készülékeket, és irányítsa villanyszámláit, mint még soha.

Kompakt és könnyen telepíthető: Az egyszerűséget szem előtt tartva tervezett Shelly PM Mini Gen3 felszerelése gyerekjáték. Kompakt mérete lehetővé teszi a könnyű beszerelést a meglévő kapcsolók vagy aljzatok mögé, további vezetékezés nélkül. Egyszerűen csatlakoztassa a Wi-Fi hálózathoz, és már indulhat is!

Intelligens otthon integráció: A Shelly PM Mini Gen3 zökkenőmentes integrálása okosotthonod ökoszisztémájába. Az olyan népszerű platformokkal való kompatibilitásnak köszönhetően, mint az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Homekit, könnyedén nyomon követheti és szabályozhatja energiafogyasztását, pusztán hangjával. Kapcsolja ki távolról a készülékeket, ütemezze be az áramellátást, és élvezze a valóban összekapcsolt otthon nyújtotta kényelmet.

Túlterhelés elleni védelem: Aggódik az áramkörök túlterhelése miatt? A Shelly PM Mini Gen3 gondoskodik róla. Fejlett túlterhelés elleni védelmi funkciójával nyugodt lehet, ha tudja, hogy elektromos rendszere biztonságos. Azonnali értesítéseket kaphat, ha energiafogyasztása meghaladja a biztonságos határértékeket, így megelőzheti a lehetséges veszélyeket, és megkímélheti Önt a költséges javításoktól.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150433787

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn