Kategória:
Feladás dátuma:
több, mint egy hónapjaA szerző szerint a receptek mindegyike sertéshúsból készül, de eltér a hagyományostól. Sok benne a gyümölcs, zöldség, kevés zsír kell hozzájuk, annál több fűszer és tegyük hozzá, sokkal egészségesebbek. Saláták, tésztafélék, kocsonyák, pástétom, hideg étel, egytálételek, sültek, töltött húsok, levesek sorakoznak. Ízelítőül: erdélyi töltött káposzta, tepsis csülök, cserepes sonka, ragu lila hagymával, sasadi szelet, meggyes cipó, mandulás szűzérmék, alkotás palacsinta, sajttal töltött rolád. Gyönyörű ételképek illusztrálják az olvasottakat.
Kiadó: Corvina
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1989
Oldalszám: 88
Méret: 20 cm x 22 cm x 1,5 cm
ISBN: 963132589X
keménykötés, állapota újszerű, hibátlan
Személyes átvétel Verőcén vagy heti egy alkalommal Bp. Nyugatinál, ill. előre utalás esetén postázom.