DJI Avata Explorer Combo dron szett eladó/ Dji Beszámítási lehetőség

259 900

Ft

Feladás dátuma:

okt 9., 14:32
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű
Típus:
Készlet

Leírás

DJI Avata Explorer Combo dron szett eladó/ Dji Beszámítási lehetőség

Ára:259.900Ft

Dji dron beszámítása lehetséges
2026.07.21 ig garanciás
Akkumulátorában 6 töltéssel/ repüléssel

Személyesen Budapest- Székesfehérvár vonalon és Agárdon tudom átadni, vagy Foxpost vagy GLS vagy Postai úton tudom elküldeni(szállítási díjszabás alapján)

Avata-t a szemüveggel és a mozgásvezérlővel kombinálja, a repülés mindenki számára elérhetővé válik. Tapasztald meg a teljes elmerülés izgalmát páratlan biztonsággal és irányítással. Ölelje magához spontaneitását, és örökítse meg az Önt körülvevő világot. Néhányan közülünk repülésre születtek.

Ahol az agilitás találkozik a keménységgel

A kompakt és könnyű DJI Avata fürge a szűk helyeken. Tervezésének minden egyes aspektusa arra készült, hogy merész legyen. A beépített propellervédelem azt jelenti, hogy ha az Avata érintkezik egy tárggyal, vissza tud pattanni, a levegőben marad, és tovább repülhet.

Üljön a pilótaülésbe

Élvezze a következő szintű kényelmet és komfortot a DJI Goggles integra szemüveggel. Most kisebb, könnyebb és Micro-OLED képernyőkkel felszerelt, így kiemelkedő tisztaságot tapasztalhatsz, miközben az égen navigálsz. A DJI Avata támogatja a DJI FPV Goggles 2 és V2-t is.

Ismerkedjen meg a repüléssel

A DJI Motion Controllerrel 2 az intuitív repülés az Ön kezében van.Nyomd meg a ravaszt, és csavard előre a csuklód forgatásával, vagy fordulj el egy sarkon. A vezérlők könnyen kezelhetők, és teljesen egyedi módon biztosítják a repülést.

Áttörés az FPV látványvilágban

Az 1/1,7 hüvelykes CMOS-érzékelővel felszerelt DJI Avata támogatja a 4K ultraszéles látószögű felvételt f/2,8 rekeszértékkel. A kiváló minőségű képalkotási teljesítménnyel együtt olyan kivételes vizuális élményt nyújt, amely a közönségedet a széked szélén tartja.

Sima lövés

A Rocksteady 2.0 és a Horizonsteady segítségével stabilan tarthatod a felvételeket, miközben lebegsz és merülsz. Ezek a zászlóshajó technológiák a filmes lehetőségek világát nyitják meg a kamera rázkódásának csökkentésével és a sima ultra-HD videófelvételek biztosításával.

Agilisan a vágószobában

Merüljön el a színek világában a D-Cinelike színmódban történő felvételkészítéssel. Tegye a felvételeit kiemelkedővé a fejlett színminősítéssel az utószerkesztésben, és alakítsa alkotását mesterművé.

Hordozható és készen áll a kalandra

Az Avata új, innovatív kialakítást alkalmaz, amely a kényelmet szem előtt tartva készült. Könnyebb, kompaktabb és könnyebben hordozható.

Légy bátor. Repülj messzire.

A DJI Avata strapabíró, hogy te is bátor lehess. A tartós váz csökkenti a sérülés kockázatát, így nagyobb nyugalmat biztosít. Az új, csatornázott aerodinamikai kialakítás optimalizálja az energiahatékonyságot, ami akár 18 perces lenyűgöző repülési időt tesz lehetővé.

Szárnyalj és fedezd fel

Fedezze fel újra a környezetét teljes szabadsággal, és találjon hihetetlen módokat a videofelvételek készítésére. A DJI Avata rugalmassága a különböző forgatókönyvekben a kreatív lehetőségek világát nyitja meg.

Készítsen igazán egyedi felvételeket, miközben ágak között, hidak alatt és folyosókon át repül, és olyan helyeken filmez, amelyek korábban elérhetetlenek voltak

Lefelé irányuló akadályérzékelő rendszer

A beépített légcsavarvédőn kívül az Avata a még nagyobb biztonság érdekében lefelé irányuló binokuláris látással és ToF infravörös érzékeléssel is rendelkezik. Ezek az érzékelők érzékelik az alatta lévő akadályokat, és lehetővé teszik az Avata számára, hogy alacsony magasságban vagy beltéri repülést végezzen.

Hirdetés azonosító: 150759814

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 12 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn