DJI Avata Explorer Combo dron szett eladó/ Dji Beszámítási lehetőség

259 900

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 11:33
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű
Típus:
Készlet

Leírás

DJI Avata Explorer Combo dron szett eladó/ Dji Beszámítási lehetőség

Ára:259.900Ft

Dji dron beszámítása lehetséges
2025.03.12 ig garanciás
Akkumulátorában 9 töltéssel/ repüléssel

Személyesen Budapest- Székesfehérvár vonalon és Agárdon tudom átadni, vagy Foxpost vagy GLS vagy Postai úton tudom elküldeni(szállítási díjszabás alapján)

Avata-t a szemüveggel és a mozgásvezérlővel kombinálja, a repülés mindenki számára elérhetővé válik. Tapasztald meg a teljes elmerülés izgalmát páratlan biztonsággal és irányítással. Ölelje magához spontaneitását, és örökítse meg az Önt körülvevő világot. Néhányan közülünk repülésre születtek.

Ahol az agilitás találkozik a keménységgel

A kompakt és könnyű DJI Avata fürge a szűk helyeken. Tervezésének minden egyes aspektusa arra készült, hogy merész legyen. A beépített propellervédelem azt jelenti, hogy ha az Avata érintkezik egy tárggyal, vissza tud pattanni, a levegőben marad, és tovább repülhet.

Üljön a pilótaülésbe

Élvezze a következő szintű kényelmet és komfortot a DJI Goggles integra szemüveggel. Most kisebb, könnyebb és Micro-OLED képernyőkkel felszerelt, így kiemelkedő tisztaságot tapasztalhatsz, miközben az égen navigálsz. A DJI Avata támogatja a DJI FPV Goggles 2 és V2-t is.

Ismerkedjen meg a repüléssel

A DJI Motion Controllerrel az intuitív repülés az Ön kezében van.Nyomd meg a ravaszt, és csavard előre a csuklód forgatásával, vagy fordulj el egy sarkon. A vezérlők könnyen kezelhetők, és teljesen egyedi módon biztosítják a repülést.

Áttörés az FPV látványvilágban

Az 1/1,7 hüvelykes CMOS-érzékelővel felszerelt DJI Avata támogatja a 4K ultraszéles látószögű felvételt f/2,8 rekeszértékkel. A kiváló minőségű képalkotási teljesítménnyel együtt olyan kivételes vizuális élményt nyújt, amely a közönségedet a széked szélén tartja.

Sima lövés

A Rocksteady 2.0 és a Horizonsteady segítségével stabilan tarthatod a felvételeket, miközben lebegsz és merülsz. Ezek a zászlóshajó technológiák a filmes lehetőségek világát nyitják meg a kamera rázkódásának csökkentésével és a sima ultra-HD videófelvételek biztosításával.

Agilisan a vágószobában

Merüljön el a színek világában a D-Cinelike színmódban történő felvételkészítéssel. Tegye a felvételeit kiemelkedővé a fejlett színminősítéssel az utószerkesztésben, és alakítsa alkotását mesterművé.

Hirdetés azonosító: 150992650

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 10 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn