II. kerület, Piszke utca, 90 m2-es, 1. emeleti, társasházi lakás

company_logo

174 900 000

Ft

1 943 333 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m fölött

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
17000  Ft/hó

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön

Költözhető:
azonnal

Méret:
90 m²

Leírás

Társasházi lakás
Budapest, II. kerület (Budaliget II/A.) Piszke utca
4 szoba, 90 m2-es

Ez a Budaligeten, a II. kerület egyik legcsendesebb részén található, 2011-ben épült, 90 nm-es lakás ideális választás mind otthonkeresők, mind befektetők számára. Az ingatlan egy öt lakásos társasházban helyezkedik el, amely egy 1.500 nm-es, osztatlan közös tulajdonú telken áll, biztosítva a tágas, zöld környezetet a lakók számára.

A lakás az első emeleten található, ahol mindössze két lakás van, és az utcafront felől csak fél emeletet kell megtenni a bejutáshoz, ami különösen előnyös idősebb, nehezebben mozgó emberek számára. Az ingatlan praktikus elrendezésű, a három hálószoba közül a két nagyobbik ajtóval elszeparált, így biztosítva a nyugodt, privát életteret.

A lakás különlegessége a lenyűgöző kilátás, amely minden szobából a kertre nyílik, szinte olyan érzést keltve, mintha egy lombkorona sétányon lennénk. Minden lakóhelyiség napfényben úszik a keleti, déli és nyugati tájolásnak köszönhetően, még a téli hónapokban is.

A lakás helyiségei közé tartozik egy előszoba, amerikai konyhás nappali étkezővel, három hálószoba, egy fürdőszoba zuhanyzóval és toalettel, külön toalett, valamint közlekedők, amelyek beépített szekrényekkel rendelkeznek. A fűtést gázkazán biztosítja meleg víz tárolóval, a teljes lakás padlófűtéssel van ellátva. A fűtési költség 24 fokra állított hőmérséklettel 15-25 000 Ft/hó, a közös költség pedig 17.000 Ft/hó.

Az ingatlanhoz tartozik egy 7 nm-es, zárt tároló a száraz, járólapos pincében, valamint egy gépkocsi beállóhely, ahol elektromos autó töltőoszlop is kiépítésre került. A hálózatot ennek megfelelően bővítették 3 fázisra, jelenleg 3 x 20 Amper áram került bekötésre, de a töltő akár 3 x 32 Amperes töltésre is képes.

A lakás nemrégiben esett át több felújításon: új bádogozást kapott a háztető, és az ingatlan több helyiségében új burkolatot fektettek le, valamint az egész lakás friss festést kapott.

A közlekedés kiváló, a legközelebbi buszmegálló (257, 57, 157) pár száz méterre található. A közelben szintén néhány száz méteren belül található a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Gyarmati Dezső uszoda, a Pokorny József Sport- és Szabadidőközpont, valamint a Kisboldogasszony-bazilika.

A helyi építési szabályozás miatt az egy szinten található két lakás egy albetéten van, használati megosztással. Befektetők számára különösen figyelemre méltó lehetőség, mivel a lakás rendelkezik egy hosszú távú bérlővel, aki megbízható, biztosítva az azonnali bevételt a tulajdonos számára.

90 sqm apartment in a 5-apartment building in the Budaliget district II, built in 2011. The size of the plot belonging to the condominium (undivided common) is 1,500 sq m.

The apartment is on the 1st floor (there are 2 apartments on the floor), but you only have to walk half a floor to get in from the street front, so it is also a suitable choice for older people who have difficulty moving.
The apartment has a very good layout (the two larger bedrooms are separated by a door).
Its curiosity is the very special, almost canopy walkway-like view from every room. There is no living room in the apartment that does not look out onto a beautiful garden.
The residential community is extremely good.

The premises of the apartment:
-ante-room
- American kitchen living room with dining room
- 3 bedrooms - bathroom with shower and toilet
- separate toilet
- commuters
The hall and hallway also have a built-in wardrobe.

The orientation of the apartment is N, S, W, so it is bright all day, even in the winter months.
Heating: Gas boiler with hot water storage, the entire apartment has underfloor heating. Heating costs HUF 15-25,000 per month with a temperature set to 24 degrees.
Common cost: HUF 17,000 / month
The apartment includes a 7 sqm closed storage room with a metal rack system in a very nice dry tiled basement.
Windows are equipped with shutters, the living room-kitchen-dining room is air-conditioned.

An electric car charging station has been installed at the 1 car parking space belonging to the apartment. To

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147769848

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn