Eladó iroda, ingatlan, lakás

159 900 000

Ft

975 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

szept 30., 11:00

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
házközponti

Emelet:
földszint

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Teremgarázsban

Házszám:
út

Belmagasság:
3 m fölött

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2023

Félszobák száma:
3

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Akadálymentesített, Beépített konyha

Panelprogram:
Nem vett részt

Költözhető:
megegyezés szerint
Méret:
164 m²

Leírás

Budapesten, a II. kerületi Rózsadomb legfrekventáltabb részén, a Bimbó útról és a Felvinci útról is akadálymentesen megközelíthető luxus társasházban található 164 m2-es, jelenleg home office-ként használt ingatlan jelentős kedvezménnyel áron alul eladó.
Az épületegyüttes 2012 évben épült a 7500 m2-es parkosított és reprezentatív szintkülönbséggel rendelkező területen. A minden elemében új és korszerű, eladó ingatlan belsőépítészete 2023. márciusban készült el.
A lakószintek az építési telek szinteltolódása miatt a Bimbó úti bejárattól lefelé lettek kialakítva a 2, 1, 0, -1 szinteken, melyek alatt a -2 szintű teremgarázs helyezkedik el.
Az eladó ingatlan a -1 szinten, a -2 teremgarázs szint fölött helyezkedik el.
Az ingatlan, a fölfelé és lefelé kialakított elegáns lépcsőházon keresztül gyalog vagy lifttel is kényelmesen, akadálymentesen közelíthető meg.
A szint eltolódás miatt az ingatlan benapozása és szellőztetése a déli fekvésű angol aknákon keresztül történik melyek a kert szintjére nyílnak. A déli fekvés miatt az összes helység egész nap világos. Az ingatlan nem panorámás és nincs közvetlen kertkapcsolata. Azonban a társasház közös tulajdonú hatalmas díszparkját, az igényesen kialakított kerti sütögetőt, játszóteret minden tulajdonos szabadon használhatja.
A társasház központi fűtése-hűtése, a reprezentatív fürdőszoba, konyha, külön mosdó, gardróbszoba bőséges kényelmi lehetőséget biztosít az ingatlanban dolgozó, vagy lakó új tulajdonosnak.
Az elegáns környezetű ingatlant befektetési céllal is érdemes megvásárolni. Kiemelten nívós irodai tevékenységre, vagy akár szálláshely-lakás funkcióra is jó hozammal bérbeadható.
A jelenlegi home office kialakítása: előszoba, 1 hatalmas nappali melyből nyílik 2 nagy külön bejáratú hálószoba, 3 külön bejáratú iroda, fürdőszoba-WC, külön WC, háztartási helység, étkező és tálaló konyha-kamrával. Az ingatlan belmagassága 3,10 m.
Lakás jellegű használat esetén egyéni igények szerint számos lehetőség kínálkozik.
Garázsbérlési lehetőség a társasház teremgarázsában (35.000.-/hó).
Közös költség: kb. 85.000 FT/ hó, amely tartalmazza a 17.000 Ft felújítási alapot, az egyedi vízfogyasztást, szemétszállítást, takarítást, kertgondozást, továbbá a közös tulajdonban levő helyiségek, területek fenntartási és karbantartási költségeit.
Az ingatlan kiválóan alkalmas nagyobb család részére, irodának, vállalkozásnak, cégközpontnak, rövid vagy hosszútávú bérbeadás hasznosítására is egyaránt.
Figyelemre méltó tény, hogy ezen a környéken, az esetlegesen hasonló színvonalú ingatlanok átlagos m2 ára 3 millió fölött van. Ezért különösen kedvező az 1 millió forint alatti m2 ár kínálatunk.

Az eladó piaci bérleti díj mellett örömmel visszabérelné az ingatlant a következő 2 évre, így az ingatlan garantált hozamot biztosít az új tulajdonosának.

Ütemezett vételár: fizetési kondíció esetén a vételár 165 millió forint:
1 részlet: vételár 70%
2.részlet: vételár 15%
3.részlet: vételár 15%

Érdeklődni telefonon a 30-663-8791-es telefonszámon lehet vagy a e-mail címen lehet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144657559

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 9 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn