Shirley Ann Grau: Az utolsó benzinkút - új állapotú

300

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Próza

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Tökéletes állapotban lévő kötet.
Kiadás: 1981, Európa Könyvkiadó - Modern könyvtár
puhafedeles, 244 oldal

Válogatott elbeszélések
Az 1929-ben születelt amerikai írónő a modern déli novella legjobb művelői közé tartozik. Bravúrosan és élvezetesen folytatja - népszerűsíti és korszerűsíti - a nagy múltú epikai hagyományt. J. M. Bradbury, az amerikai dél híres irodalomtörténésze szerint Shirley Ann Grau ... hajlékonyán eredeti tehetség ... Különös érzékkel teremt egyénített helyzetet, rendkívüli jellemet, természeti környezetet... mesterien alkalmazza a változatos elbeszélő módszereket és típusokat - az erőteljes realizmust, az emelkedetten szimbolikus legendát, a kamaszszerelem pillanatképeit, a modern erkölcsi romlás és felelőtlenség paraboláit". Shirley Ann Grau tehetséges és rutinos novellista; a tökéletesre csiszolt amerikai ősműfaj finom érzékű és biztos kezű modern művelője. Első kötetének, az 1955-ös The Black PRiNCE-nek (A fekete herceg) különös fényű, groteszken fenséges négerballadáival megérdemelten keltett szenzációt. Második elbeszéléskötete, az 1973-as The Wind Shifting WEST (Nyugatra fordul a szél), kiegyensúlyozottabb, korszerűbb. Kötetünk az említett két kötetből válogatott tíz elbeszéléssel mutatja be a magyar olvasóközönségnek ezt az érdekes, figyelemre méltó írónőt.

de ide, a Jófogásra is lehet írni
Kérem, nézzen szét további árucikkeim között, hátha talál érdeklődésének megfelelő terméket. Több termék együttes megrendelésével postaköltség spórolható.
Átvétel: személyesen Ózdon vagy előre utalást követően ajánlott küldeményként postázom, a mindenkori postai díjszabás alapján. Ez esetben a postaköltség a vevőt terheli. A legolcsóbb postaköltség jelenleg 300 forint

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149780231

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 16 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn