Zalakarosi üdülés okt. 9-15 Napfény üdülő

96 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 22., 19:21

Tulajdonságok

Típus:
Üdülési utalvány

Leírás

A zalakarosi Napfény üdülőszövetkezetben lévő 2024. október 9-15-ig tartó üdülési hetünket kiadnánk! A felújított, jól felszerelt apartmanunk 5 fős, 2 szobás, 6 éjszakára 96 eFt-ért adnánk ki.

A Napfény összes otthonos dekorációval kényeztető szobája parkettával és kábel TV-vel szolgálja a kényelmet. Mindegyikhez tartozik konyhasarok hűtőszekrénnyel és mikrohullámú sütővel. Az ingyenes Wi-Fi az egész épületben rendelkezésre áll, a recepción pedig egy internetsarok garantálja a kényelmet. Az étterem változatos svédasztalt és egyéb fogásokat kínál, köztük gyermekmenüt is.

A közel 100 nm-es vízfelülettel rendelkező wellness részleg minden korosztály igényeit kielégíti: termálvizes medencéivel gyógyulást és felüdülést nyújt az idősebb generációnak, ugyanakkor a gyermekes családok számára is biztosítja az önfeledt szórakozást! A nagyobb gyermekek nem csak a kertkapcsolatos wellnessnek örülhetnek, hanem annak is, hogy a Hotel Napfény mindössze 150 méterre fekszik a városi 22 medencés gyógy-, élmény- és strandfürdőtől.
Érd.: T: 30/9547156,

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150417010

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 13 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn