X7 Elliptikus Crosstrainer, Ellipszis tréner, 150kg terhelés

62 000

Ft

Feladás dátuma:

ma, 11:22

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Elliptikus tréner

Márka:
Egyéb

Leírás

X7 Elliptikus Crosstrainer, Ellipszis tréner, 150kg terhelés.

Átvétel személyesen!

Érdeklődni telefonon!

Többszínű kijelző
Kényelmes belépő magasság
Integrált Pulzus öv vevő
Stabil géptest
Felsőtest edző karok
Cseppálló monitor
Szállítási görgők
Tápegység tartozék
Többfunkciós lcd vezérlő
Alkalmas Pulzus öv használatára
150kg terhelhetőség
8kg lendkerék
Saját tömeg: 59kg
wattprogram, pulzusprogram, hegyprogram..
A rendszeres testmozgás egyrészt redukálja az elhízás és a betegségek kialakulásának kockázatát, másrészt növeli a szellemi-, érzelmi- és lelkiállapotunknak pozitív irányba történő elmozdulását.
Csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek, a cukorbetegség, a magas vérnyomás és a vastagbélrák kialakulásának kockázatát. Javítja a szív és a tüdő működését. Méregteleníti a szervezetet, serkenti az anyagcserét. Karbantartja, erősíti az izmokat, ízületeket, csontokat, és segít a regenerálódásukba a sérülések után. Nagyobb ellenálló képességet biztosít a szervezet számára. Zsírégető hatása van, segít a karcsúbb, formásabb alak elérésében. Hatással van a memóriára, a sport ugyanis frissítő hatással van erre az állapotra is. Stressz levezető.
Tulajdonképpen a sportnak a rendszeres testmozgást nevezzük. Gyermek, fiatal, felnőtt és idősebb korban is szükséges.
Gyermek- és fiatalkorban a napi rendszeresség a fontos. Felnőttkorban a heti legalább három alkalommal a 30-45 percnyi testmozgás javalt. A gyermekkori sportolás hiányából származó elhízás, és ennek következtében kialakuló betegségek felnőttkorban 30-80%-ban fennmaradnak. Tudjuk azonban, hogy a probléma annál súlyosabb, minél régebb óta fennáll. Ilyen rendszeres testmoz-gásnak a futás, a kerékpározás, az úszás, a fokozottabb intenzitással végzett séta, a tánc, télen pedig a korcsolyázás ajánlott.
Törekedni kell, és a gyermekeket arra kell sarkallni, hogy a sportolás folyamatos legyen, mindennapi szokássá váljon, és az is maradjon. Ahhoz, hogy egészségünket fenntartsuk, megfelelően kell táplálkoznunk. A koplalás semmire sem megoldás. Itt is a rendszeresség a mérvadó. A szervezetnek ugyanis megfelelő mértékben ugyanúgy szüksége van a zsírra, mint a fehérjére vagy a szénhidrátra. Természetesen ezt a megfelelő mértékben bejuttatva a szervezetbe. Az egészség legjobb eszköze tehát a rendszeres testedzés és a megfelelő mennyiségű és minőségű táplálkozás.
A rendszeres testmozgás és az egészség kapcsolata
Aki rendszeresen jár fitnesz- vagy konditerembe, saját magán tapasztalja, hogy napról napra jobb a közérzete, több fizikai és szellemi terhelést tud elviselni, nyugodtabb, ugyanakkor energikusabb. A megfigyeléseket tudományos kísérletek támasztják alá, és remélhetőleg egyre több embert vonz az egészséges életmód gyakorlásába.
Memória és mozgás
Az ausztráliai Melbourne Egyetem öregedéssel foglalkozó részlegének professzora vezette azt a tanulmányt, amelynek eredménye szerint heti két és fél óra séta jelentősen javítja az ötven év felettiek memóriáját. A megfigyelések 18 hónapon keresztül folytak 170 olyan emberrel, akik memóriaproblémákra panaszkodtak. Két csoportra osztották őket, az egyik a szokásos napirendjét élte, a másik 24 héten keresztül minden héten háromszor 50 percet sétált, vagy egyéb könnyű mozgást végzett. A program végén agytevékenységet mérő teszteket végeztek a résztvevők, és jobb eredményt értek el, mint a kontrollcsoport. A reakcióidejük is gyorsabbnak bizonyult. Talán ez az első kutatás a világon, amely egyértelműen bizonyítja, hogy már a mérsékelt testmozgás is pozitívan hat a szellemi állapotra, teljesítményre. Lautenschlager professzor szerint, az eredmény nagyon biztató, mivel a memória javulása nem csupán a hat hónapos program alatt, hanem még 6-12 hónappal azután is megmaradt. Az orvostudomány már régóta tudja, hogy különféle edzésekkel a szív- és érrendszeri betegségek megelőzhetők.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150675062

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn