X11,, Elliptikus Crosstrainer, Ellipszis tréner, 150kg terhelésre

72 000

Ft

Feladás dátuma:

ma, 11:10

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Elliptikus tréner

Márka:
Egyéb

Leírás

X11,, Elliptikus Crosstrainer, Ellipszis tréner, 150kg terhelésre

Átvétel személyesen vagy futár.

Érdeklődni telefonon!

Színes kijelző
Alacsony belépő magasság
Pulzus öv vevővel ellátva
Masszív géptest
Felsőtest edző karok
Súlya: 59kg
Szabályozható taposó
Kulacstartó
Páraálló monitor
Szállítási görgők
Tápkábel.
Állítható lépéshossz és magasság
Többfunkciós lcd vezérlő
Integrált Pulzus szenzor
Biztonsági főkapcsoló
150kg terhelhetőség
8kg lendkerék
wattprogram, pulzusprogram, hegyprogram..
A rendszeres testmozgás egyrészt redukálja az elhízás és a betegségek kialakulásának kockázatát, másrészt növeli a szellemi-, érzelmi- és lelkiállapotunknak pozitív irányba történő elmozdulását.
Csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek, a cukorbetegség, a magas vérnyomás és a vastagbélrák kialakulásának kockázatát. Javítja a szív és a tüdő működését. Méregteleníti a szervezetet, serkenti az anyagcserét. Karbantartja, erősíti az izmokat, ízületeket, csontokat, és segít a regenerálódásukba a sérülések után. Nagyobb ellenálló képességet biztosít a szervezet számára. Zsírégető hatása van, segít a karcsúbb, formásabb alak elérésében. Hatással van a memóriára, a sport ugyanis frissítő hatással van erre az állapotra is. Stressz levezető.
Tulajdonképpen a sportnak a rendszeres testmozgást nevezzük. Gyermek, fiatal, felnőtt és idősebb korban is szükséges.
Gyermek- és fiatalkorban a napi rendszeresség a fontos. Felnőttkorban a heti legalább három alkalommal a 30-45 percnyi testmozgás javalt. A gyermekkori sportolás hiányából származó elhízás, és ennek következtében kialakuló betegségek felnőttkorban 30-80%-ban fennmaradnak. Tudjuk azonban, hogy a probléma annál súlyosabb, minél régebb óta fennáll. Ilyen rendszeres testmoz-gásnak a futás, a kerékpározás, az úszás, a fokozottabb intenzitással végzett séta, a tánc, télen pedig a korcsolyázás ajánlott.
Törekedni kell, és a gyermekeket arra kell sarkallni, hogy a sportolás folyamatos legyen, mindennapi szokássá váljon, és az is maradjon. Ahhoz, hogy egészségünket fenntartsuk, megfelelően kell táplálkoznunk. A koplalás semmire sem megoldás. Itt is a rendszeresség a mérvadó. A szervezetnek ugyanis megfelelő mértékben ugyanúgy szüksége van a zsírra, mint a fehérjére vagy a szénhidrátra. Természetesen ezt a megfelelő mértékben bejuttatva a szervezetbe. Az egészség legjobb eszköze tehát a rendszeres testedzés és a megfelelő mennyiségű és minőségű táplálkozás.
A rendszeres testmozgás és az egészség kapcsolata
Aki rendszeresen jár fitnesz- vagy konditerembe, saját magán tapasztalja, hogy napról napra jobb a közérzete, több fizikai és szellemi terhelést tud elviselni, nyugodtabb, ugyanakkor energikusabb. A megfigyeléseket tudományos kísérletek támasztják alá, és remélhetőleg egyre több embert vonz az egészséges életmód gyakorlásába.
Memória és mozgás
Az ausztráliai Melbourne Egyetem öregedéssel foglalkozó részlegének professzora vezette azt a tanulmányt, amelynek eredménye szerint heti két és fél óra séta jelentősen javítja az ötven év felettiek memóriáját. A megfigyelések 18 hónapon keresztül folytak 170 olyan emberrel, akik memóriaproblémákra panaszkodtak. Két csoportra osztották őket, az egyik a szokásos napirendjét élte, a másik 24 héten keresztül minden héten háromszor 50 percet sétált, vagy egyéb könnyű mozgást végzett. A program végén agytevékenységet mérő teszteket végeztek a résztvevők, és jobb eredményt értek el, mint a kontrollcsoport. A reakcióidejük is gyorsabbnak bizonyult. Talán ez az első kutatás a világon, amely egyértelműen bizonyítja, hogy már a mérsékelt testmozgás is pozitívan hat a szellemi állapotra, teljesítményre. Lautenschlager professzor szerint, az eredmény nagyon biztató, mivel a memória javulása nem csupán a hat hónapos program alatt, hanem még 6-12 hónappal azután is megmaradt. Az orvostudomány már régóta tudja, hogy különféle edzésekkel a szív- és érrendszeri betegségek megelőzhetők.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150674816

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn