Titan R350 evezőpad

97 000

Ft

Feladás dátuma:

jún 30., 10:24

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Evezőpad

Márka:
Egyéb

Leírás

Titan R350 evezőpad

Gyere személyesen !

Érdeklődni telefonon!

-150kg terhelhetőség
-Csapásszám kijelzés
-Össz távolság
-Calória
-Edzési idő visszajelzés
-8 fokozat terhelés szabályozás
-Összecsukható
-Szállítási görgők
-8kg lendítő tömeg
-Pulzus öv használatára alkalmas
-Biztosító cipő pánt
A testmozgás bizonyított előnye.:
-Jót tesz a szívnek" Már egy kevés testmozgás is javítja, a szívet mondja Dr. William Kraus, a Duke Egyetem Orvosi Központjának munkatársa a New England Medical Journalben megjelent cikkében. A testmozgás csökkenti az LDL-koleszterin szintjét, ami eltömíti az artériákat. Csökkenti a vérnyomást, javítja az inzulin-érzékenységet, javítja a szívizom működését és a keringést.
-Segíti a súlycsökkenést
-Megelőzi a csontritkulást az egészséges mennyiségű kalciumbevitellel együtt erős csontokat épít. Az olyan gyakorlatok, mint a futás, séta vagy súlyemelés, csökkentik a csontritkulás kialakulásának kockázatát. Legideálisabb fiatal korban elkezdeni, de sosem késő. Egy tempósabb séta is hasznos lehet.
-Csökkenti a magas vérnyomást jót tesz a vérnyomásnak, korra, testsúlyra, származásra és nemre való tekintet nélkül. Minden mozgásforma azonos mértékben segít. A szakemberek azonban felhívják a figyelmet arra is, hogy az extrém magas vérnyomásban szenvedők csak felügyelettel végezzenek testgyakorlást.
-Kiváló stressz oldó Közismert tény: a testmozgással szabályozható a stressz és a depresszió. De vajon miért? Átmeneti felüdülést jelent, és fokozza az önbecsülést. A megemelkedett testhőmérséklet csökkenti az izomfeszültséget. A jókedv is fokozódik pl. az endorfin-kiválasztás növekedése, és más hormonok szintjének változása miatt.
-Megelőzi a megfázást Általában nem hozzuk automatikusan összefüggésbe a testedzést a meghűlések számának csökkenésével. A California Egyetem kutatói azonban felfedezték, hogy azok, aki rendszeresen mozognak, 23 %-kal kevesebbszer betegszenek meg, és ha mégis megfáznak, könnyebben meggyógyulnak.
-Csökkenti az asztma súlyosságát Sokan azok közül, akik terheléses asztmában szenvednek, érthetően kerülik a testmozgást. A sportorvosok azonban állítják, hogy az asztmások is sportolhatnak, ha megelőző gyógyszereiket megfelelő módon használják. Leginkább az úszást szokták számukra javasolni.
-Csökkenti a cukorbetegség szövődményeit Az életmód nagy hatással van bizonyos állapotokra, pl. a cukorbetegségre. A testmozgás csökkentheti az inzulinigényt, a koleszterinszintet és a magas vérnyomást, ami azért fontos, mert a cukorbetegeknél gyakoribb a keringési betegségek kialakulása.
-Hozzájárul az egészséges terhességhez Bár néhány esetben a mozgás kockázatos lehet, de a testmozgás terhességre gyakorolt kedvező hatása túlmutat ezen, és sok nő egészen a harmadik trimeszterig folytathatja az edzést. Fontos a terhes nők számára a relaxáció, a medenceizmokat erősítő Kegel-gyakorlatsor és a hátizom erősítése.
-Szerepet játszik a rák megelőzésében A rákos halálesetek legalább 35 %-a összefüggésbe hozható a túlsúllyal és a testmozgás hiányával, a Seattle-i Rákkutató Központ kimutatásai szerint. A testmozgás gyorsítja a táplálék áthaladását a bélrendszeren, így csökken a méreganyagok szervezetben töltött ideje. A túlsúlyos emberek szervezete több inzulint termel, ami elősegíti a daganatok növekedését.
-Késlelteti az öregedést A mozgás serkenti a vér áramlását az agyba, így valószínűleg csökkenti az agyvérzés kialakulásának esélyét. Fejleszti továbbá a logikát és a memóriát. Lassítja a központi idegrendszer elfajulását, ami lassabb reflexekhez és gyengülő mozgáskoordinációhoz vezethet. Növeli az izmok méretét és erejét, fejleszti a tüdőt.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148756879

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn