Specialized S-Works FSR - cserélhető is

190 000

Ft

Feladás dátuma:

aug 31., 09:40

Tulajdonságok

Váztípus:
Unisex

Állapot:
használt

Szín:
kék

Méret:
M

Típus:
Mountain bike
Márka:
Specialized

Leírás

Merevfarú 29-es, esetleg mtb karbonváz csere is érdekelne, M-es méretben, valami hasonló értékben, esetleg értékegyeztetéssel. Vagy eladnám.

A Speci tökéletes állapotban van. XTR váltók elöl-hátul, 3x9-es XT váltókarok, Deore fékek, A2Z féktárcsák (180/160), Specialized hajtómű, BBB nyeregcső, KTM stucni stb. A hátsó felfüggesztés összes csapágya cserélve, semmi kotyogás. Elöl Fox Float teló, hátul Fox-Speci "Brain Shock" rendszer. Alapon merev, de ha kap egy kis ütést a kerék felől, kiold egy súlyszelep és rugózik. Ha kisimul az út, akkor ismét visszazár. Nincs hintaló effektus, teljesen automatikus. Fékbetétek nemrég cserélve, még nincsenek teljesen összekopva a tárcsákkal. Néhány hete fékfolyadék csere. Felületi karcot, ha nagyon keresek, akkor talán találnék, amúgy karcmentesnek látszik. Eredetileg 26-os, de jelenleg 27,5-ös kerekek vannak benne, de megvan az eredeti Mavic 26-os szett is.

Csak azért válnék meg tőle, mert terepre van egy komolyabb, ezt csak bringaúton használom. Oda meg túlzás a fully. Zalaegerszeg, vagy Keszthely vonzáskörzetében megtekinthető, ésszerű korlátok között a szállítást meg tudom oldani, de azért 200 km-re nem viszem.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149959243

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn