Smoby kerti házikó csúzdával, asztallal, kerítésse jó állapotban eladó

80 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 8., 19:41

Tulajdonságok

Állapot:
használt
Típus:
Egyéb

Leírás

A házikó szürke tetőszerkezete valósághű benyomást kelt, türkíz és fehér színű falak felülete tégla és fa dombormintával lett még egyedibbé varázsolva. Részét képezi a felezett bejárati ajtó levélbedobónyílással, 2 ablak zsalugáterrel és 2 kerek ablaknyílás, így a forró nyári napokon a kellemes hűsítő szellő felfrissíti majd a házikó belterét. Az egyik nagy ablaknyílás felett külön előtető lett kialakítva, alatta a kiszolgáló pult, melyen keresztül gyermeke a vásárlókkal tud kommunikálni, felvenni a rendelést, számlázni és kiadni az ételeket. A zsalugáterekre információs táblák is felfüggeszthetőek, melyekre krétával lehet feltüntetni a napi menüt, információt az árakról, nyitvatartási időt.

A házikó tágas belterében konyhabútor vár a kis vállalkozókra integrált sütővel és hűtőszekrénnyel, továbbá mosogatótálca, tányéros polc, kampók a konyhai eszközök felfüggesztésére és fűszertartó polc a megrendelések felcsíptetésére is a konyhácska részét képezik. Főszakácsok nagy elégedettséggel veszik birtokba a lángot imitáló főzőlapot grillezővel, mely teljesen valósághű benyomást kelt. A 38 kiegészítő a szórakozást még magasabb szintre emeli. A kiegészítők közé tartozik a kecsöp, mustár, gyümölcslé, palacsintasütő palacsintával, csirke, virsli, hamburger, különböző sütik, sótartó, fűszertartó, üdítős palack, villa, kés, merőkanál, étkészlet 2 tányérral, 2 pohárral, tálca és zöld alátét.

Ügyeskezű boltosnak az integrált pénztárgéppel a munka nagyon könnyen fog menni, főképp, hogy a pénztárgépen a termékek ábrái és számológép is a munka egyszerűségét fogja elősegíteni. Természetesen a pénztárgép mellől nem hiányozhat egy játék mikrofon sem. A bankkártyával fizető vásárlók elégedettsége érdekében a pénztárgép kártya leolvasó készülékkel lett kibővítve, melybe egyik oldaláról a bankkártya helyezhető be, másik oldaláról pedig a számla végösszeggel. Ez a nagyszerű házikó hosszú ideig fogja szolgálni és szórakoztatni a gyerekeket.

Házikó rengeteg módon bővíthető különböző kiegészítőkkel és tartozékokkal. Kis szakácsokat boldoggá teszi a nyári konyhácska, piknik asztal, a kis kertészek pedig a házikó előtt előkertet alakíthatnak ki virágtartókkal. Kiváló kiegészítője lehet a házikónak a csengő vagy akár csatorna esővízet felfogó hordóval, együtt az öntözőkannával. Gyerkőcök, akik szívesen töltenek kis időt egyedül vagy nem szeretnék megosztani a vendégekkel a titkos recepteket és hozzávalókat, azokat biztosan érdekelni fogja a kulccsal zárható teljes bejárati ajtó, melyen a postás a nyíláson keresztül kézbesíteni tudja a várva várt leveleket.

Házikó teljes felszereléssel 50.000 Ft
Csúszda 12.000 Ft
Kis asztal két székkel 20.000Ft
Egyben 80.000 Ft

Házikó mérete 125×132×136 cm
Csúszda 150cm(vízzel is használható)

Szállítás egyénileg vevő költségére.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150130073

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 13 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn