Logitech H800 USB Bluetooth mikrofonos Headset újszerű

29 000

Ft

Feladás dátuma:

okt 15., 09:15
Ingyenes szállítás

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Fejhallgató

Márka:
Egyéb

Leírás

Logitech H800 USB Bluetooth mikrofonos Headset újszerű állapotban.
Logitech H800 vezeték nélküli headset


Vezeték nélküli szabadság minden eszközéhez
A legjobb és legsokoldalúbb mikrofonos fejhallgatónk egy nélkülözhetetlen társ mobilos és számítógépes felhasználóknak és játékosoknak egyaránt. A H800 egy USB-s nano-vevőegységgel rendelkezik a számítógéphez történő csatlakozáshoz, az okostelefonokhoz, táblagépekhez és Bluetooth-képes számítógépekhez pedig Bluetooth-technológiával tud csatlakozni. Könnyedén csatlakoztatható, az eszközök között egyszerűen átváltható mindezt zavaró kábelek nélkül. A mikrofon karja a megfelelő pozícióba állítható, hogy ügyfelei vagy csapattársai jól hallhassák.



Vezeték nélküli Bluetooth mikrofonos fejhallgató
Párosítson bármely Bluetooth-kompatibilis eszközt, vagy helyezze a számítógépben hagyható nano vevőegységet egy USB-A-portba, és már szabadon mozoghat otthonában vagy munkahelyén, eszközétől legfeljebb 12 méter (40 láb) távolságig. Az akkumulátor hat órányi megbízható vezeték nélküli hangátvitelt biztosít.



Részletgazdag sztereó hang
A lézerhangolású hangszórók és a beépített hangszínszabályzó minimális torzítást biztosítanak. Élvezze a részletgazdag, kristálytiszta digitális hangzást, hogy a zenéibe, játékaiba vagy hívásba elmerülve észrevehessen minden apró rezdülést.



Zajszűrő mikrofon
A hajlékony mikrofon helyzete beállítható, hogy minél jobb hangfelvételt és minél kevesebb háttérzajt biztosítson. A jobb oldalt elhelyezett karos mikrofon a fejpántba rejthető, hogy ne zavarja, amikor éppen nem használja.



Fejhallgatón elhelyezett hangvezérlők
A jobb oldali fülpárnák kezelőszervek teljes köre, beleértve a hangerő-szabályozást, a némítást, a híváskezelést, a zeneléptetést és az eszközválasztást. Folyamatban lévő hívások és szórakoztató tartalom menet közbeni állítása. A nano vevőegységet a bal oldali fülpárnában tudja elhelyezni, ha kell távolítania a számítógépből egy utazáshoz.



Párnézott kényelem
A párnázott fejpánt és habszivacsos fülpárnák órákon át tartó kényelmet nyújtanak. A mikrofonos fejhallgató könnyen összecsukható és hordozható.



USB-A vevőegység + Bluetooth
Egyszerűen csak csatlakoztassa az USB-A-s nano vevőegységet a számítógépe USB-A-portjához, vagy párosítsa Bluetooth-kompatibilis okostelefonját, számítógépét vagy táblagépét. A töltés a mellékelt USB-A-kábelen keresztül történik, és eközben is használhatja a terméket. Akár hat órán keresztül is élvezheti a vezeték nélküli hangátvitelt hívásainál, zenéinél és játékainál.

Hirdetés azonosító: 150872335

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 5 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn