Kategória:
Feladás dátuma:
több, mint egy hónapjaEz az újszerű megközelítésben íródott szakácskönyv, amely gyorsan, néhány alapanyagból elkészíthető, mégis ízletes ételeket-italokat kínál nem hiányozhat a modern konyhát kedvelő háziasszony polcáról.
- A kötet bevezető fejezete összefoglalja mindazt, amit a minimalista konyháról tudni kell, például hogy hogyan válasszuk ki a megfelelő alapanyagokat, vagy hogy milyen főzési technikák alkalmazásával lesz ételünk a legízletesebb.
- Minden alkalomra találhat benne recepteket - az egyszerű harapnivalóktól a villásreggeliken át a könnyű ebédekig, vacsorákig, de nem hiányoznak az elegáns vendégváró fogások és a különleges desszertek sem.
- Az ételek elkészítését színes fotók, és lépésről lépésre leírt útmutatások segítik.
- Próbálja ki, milyen egyszerű elkészíteni az olyan ínycsiklandó fogásokat, mint a tortilla sült paprikával és hummússzal töltve, a borsókrémleves, a penne paradicsommal és bazsalikommal, a tejfölös csirke korianderrel, az almás-kakukkfüves krumplipüré, a gyömbéres sárgarépasaláta vagy az áfonyás piskótatorta.
- Bármilyen hangulatban van is épp, biztosan mindig megtalálja majd a kedvére való, kevés előkészítést és munkát igénylő receptet.
Színes ételfotókkal illusztrálva