DC solar kábel 6mm-es - 500 Ft/m - Keszthely

500

Ft

Feladás dátuma:

szept 24., 12:49

Leírás

Elasdó Vadonatúj még nem használt piros DC solar kábel, 6mm-es, PVC szigeteléssel, napelem kültéri telepítéséhez, magas hőállóságú és az időjárásnak ellenáll.
Ahány métert kérsz annyit kapsz.
Ára: 500 Ft/m
Érdeklődni: 70/284-8899 telefonszámon

A solar kábel a napelemes rendszerek egyik legfontosabb összetevője, a 6mm -es a nagyobb teljesítményű napelemes projektekhez lett tervezve. Ez a vastagabb keresztmetszetű kábel képes kezelni a nagyobb áramerősséget, amit a nagy teljesítményű napelemes panelek generálnak, így biztosítva az energia hatékony és biztonságos továbbítását az inverterekhez és a töltésvezérlőkhöz.
A 6mm solar kábel megkülönbözteti a pozitív vezetéket a rendszer negatív vagy földelt vezetékeitől, megkönnyítve ezzel a telepítést és a hibaelhárítást. Az UV-álló és időjárásálló bevonat garantálja a hosszú élettartamot, még a legszélsőségesebb körülmények között is. Ez biztosítja, hogy a rendszer megbízhatóan működjön éveken keresztül, minimális karbantartást igényelve.
A solar kábel hajlékonysága révén könnyedén áthidalhatja a fizikai akadályokat, illeszkedik a komplex tetőszerkezetekhez vagy a föld alatti telepítéshez is. A solar kábel használatával nemcsak a rendszer megbízhatóságát és biztonságát növelheti, de hozzájárulhat az energiaveszteség csökkentéséhez is, optimalizálva a napelemes rendszer teljesítményét.
Válassza a 6mm solar kábelt, hogy napelemes rendszere maximális hatékonysággal működjön, és a beruházás gyorsan megtérüljön. A piros és fekete szín segít a könnyű azonosításban, a kábel anyagának minősége pedig biztosítja a hosszútávú, megbízható energiaátvitelt.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150450144

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 3 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn