Vadonatúj Féláron! Görsí görkorcsolya síroller rollersí nordic crusing

89 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 30., 17:43
Szállítással is kérheted

Leírás

Vadonatúj!!!
Made in U.S.A.!!! amerikai gyártmány, nem gagyi kínai!!!
Féláron!!! új, akciós ára 299,99 Euro volt, plusz a 160 cm-es Leki Carbon bot 149,99 Euro!!! Itt van néhány link:



K2 850 típusú síroller 160 cm-es Leki S Trigger markolatú félkesztyűs karbon bottal. Opcionálisan adok hozzá (a vételár 10%-áért) egy garnitúra teljes testvédelem felszerelést. Könyök-, térd- és csuklóvédőt sisakkal (9. kép).
A fiamnak vásároltam születésnapjára. Sosem volt a lábán, mert kizárólag a másik, terepsí rollerét használta (igaz azt sem sokat). Azóta a garázsban porosodik, inkább eladom. Teljesen új, a képek magukért beszélnek!
A másik terepsí rollere is eladó, az utolsó képen az látható. Az összes hirdetésem között ez is megtalálható, itt a linkje:
A két rollersíhez egy bot van, így aki először valamelyiket megveszi, azé a bot. Vagy eladom őket bot nélkül is -20.000 Ft-tal kevesebbért. Egyben az egész pedig 10%-kal olcsóbban elvihető.

A sírollerezés a sífutás nyári fajtája. Híven imitálhatjuk vele a sífutás klasszikus és szabad stílusú változatát egyaránt. De gyakorolhatjuk vele a Nordic Crusingot és a biatlont. Bot nélkül is "korcsolyázhatunk" vele. A síroller robusztus szerkezetű, mégis kecses. SNS kötésű sífutócipő kell hozzá.
Edzésben tartja nemcsak a lábakat, hanem az egész testet. Itt van egy videó:

Termékleírás:
A síroller gyakorlatilag megegyezik a sífutás mozdulatsorával, ezért is tökéletes edzés nyáron a sífutóknak. A mozdulatsor némi gyakorlást igényel, de bárki elég könnyen elsajátíthatja. A komoly északi síelők számára a tavasz, a nyár azt jelenti, hogy az aszfalton a madarak éneke és virágözön közepette készüljenek a télre. A görkorisízés azonban nem csak az élsportolóknak szól. Nagyszerű módja annak, hogy edzésben maradjanak a síizmok, és egész évben javítsuk az egyensúlyt, a technikát. Amint megérkezik a hó, azonnal kiváló a technikánk, nagyon magabiztosan kezdhetjük a valódi sífutást.

Eladó a fiam már korábban említett terep sírollere is, az összes hirdetésem között megtalálható. Az utolsó képen ez látható, itt a linkje:
A kettőt együttesen kedvezménnyel adom!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150577419

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 3 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn