Újszerű! Féláron! Tefal gyártmányú 3 literes fritőz fritteuse olajsütő

24 500

Ft

Feladás dátuma:

szept 26., 13:40
Szállítással is kérheted

Leírás

Inkább új, mint újszerű!!!
Made in France!!! francia gyártmány!!!
Féláron!!! új ára 119,99 Euro volt!!! Itt van egy-két link:



Sváb rokonoktól kaptuk karácsonyra ajándékba, de mindössze pár alakalommal használtuk. Szinte új állapotban van, a képek magukért beszélnek!
2.300 W-os, 3 liter olaj vagy fritőz-zsír kell bele.
Van benne egy szűrőháló (7. 8. kép), mellyel minden sütés után eltávolítható a sütési maradék, ezzel megsokszorozható az olaj élettartama.
Könnyedén beállítható a hőmérséklet, 0 és 190 °C között, valamint a sütési idő 0-60 perc között (9. kép). Amint elérte a kívánt hőfokot a termosztát kikapcsol. Ha elromlana, akkor van benne egy 200 °C-nál kioldó másik hőfokkapcsoló, ezzel megakadályozható a túlhevülés, az olaj esetleges kigyulladása. A hiba elhárítása után az utolsó képen látható (piros karikával jelöltem) Reset gombbot megnyomva újra használatra késszé tehetjük a fritőzt.
Alkatrészeire szedhető (5. kép), így könnyen szűrhető az olaj, valamint a fűtő szerkezete kivételével az összes része akár mosogatógépben is tisztítható!

Termékleírás:
Még soha nem volt ilyen könnyű profiként sütni!
A Tefal F33-S Inox & Design egy 3 literes stílusos, félprofesszionális fritőz, mely a robusztus zománcozott edényének és rozsdamentes acél felületének köszönhetően hosszú élettartammal büszkélkedhet. 2.300 W teljesítményű Cool Zone technológiával van felvértezve. Szabadalmaztatott szűrőháló van benne, amelyet minden sütés után kiemelhet, hogy eltávolítsa a sütés utáni maradékokat és az olaj tiszta maradjon. Így tökéletesen ropogós hasábburgonyát készíthet folyamatosan! A 3 l-es olajkapacitással akár 1,2 kg finom hasábburgonyát készíthet egyszerre. A fritőz egy vízbe süllyeszthető fűtőszállal is rendelkezik a gyors és tökéletes tisztítási eredményekért. A zománcozott edény kivehető, így nagyon könnyen tisztítható és mint minden más eleme (a fűtőszál kivételével) mosogatógépben mosható. A hőmérsékletet 190 °C-ig állíthatja be, az időzítővel pedig beállíthatja a sütés időtartamát. Az átlátszó betekintőn keresztül pedig figyelheti a sütési folyamatot. A fedő sütés közben is használható, és egy finom fémhálós szűrővel van ellátva.

Termékjellemzők:
Világújdonság! szabadalmaztatott olajszűrés. Szűrőhálót tartalmaz az olaj szűrésére minden használat után. Az olaj így tovább tiszta marad, élettartama meghosszabbodik és a kellemetlen szagok eltűnnek.
A fedele fém zsírszűrővel és betekintő nyílással rendelkezik, így megfigyelheti az étel készítését. A kosár lecsöpögtető pozícióba állítható, így az olaj sütés után visszacsöpög az edénybe.
Állítsa be az időzítőt, így elkerülheti a túlsütést!
A termosztátnak köszönhetően 190 °C-ig fokozatmentes hőmérsékletet állíthat be.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150491694

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 5 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn