Új Mongol Jurta 5 méter átmérővel

1 700 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
Új
Típus:
Sátor, ponyva

Leírás

A Mongol Jurta: Hagyomány és Modern Kényelem Kereszteződése

A mongol jurták nem csupán lakóhelyként szolgálnak, hanem egy ősi életforma és kultúra részét képezik. Ezek a hordozható, kör alakú sátrak tökéletes összhangban állnak a természettel, miközben modern kényelmet is nyújtanak. A hőszigetelt, négy évszakos jurta ideális választást jelentenek azok számára, akik közelebb szeretnének kerülni a természethez, miközben nem mondanak le a meleg és otthonos környezetről sem télen, sem nyáron.

A narancssárga színű, tradicionális mintákkal kézzel festett jurta nem csak esztétikailag vonzó, hanem praktikus megoldást is kínál. A tisztított birkafilc szigetelés és az extra vízálló ponyva biztosítja, hogy a jurta ellenálljon az időjárás viszontagságainak. A 5 és 6 méteres méretek pedig elegendő teret biztosítanak a kényelmes életvitelhez, legyen szó családi nyaralásról, baráti összejövetelekről vagy akár egy otthoni irodáról.

A mongol jurták nemcsak praktikus és kényelmes megoldást kínálnak, hanem lehetőséget adnak a nomád életstílus kipróbálására is. A jurta egyszerű felállítása és bonthatósága révén bárhová magunkkal vihetjük otthonunkat, legyen az egy távoli tanya, egy hegyi rét vagy egy egyszerű telek, de ez lehet a családi ház udvara is.

Ha Ön is szeretne egy minőségi mongol jurtát, amely egész évben használható, ne keressen tovább. Fedezze fel a hagyomány és a modern kényelem egyedülálló kombinációját, és élvezze a természet közelségét egy hőszigetelt, vízálló, és stílusos jurtában.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148934458

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 5 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn