Mint az új!!! Féláron!!! Német!!! Konyhai robotgép keverő dagasztó gép

29 500

Ft

Feladás dátuma:

szept 13., 21:07
Szállítással is kérheted

Leírás

Inkább új, mint újszerű!!!
Féláron!!! új ára 139,99 Euro volt!!! Itt egy link:

A sváb rokonoktól kaptuk ezt a Klarstein márkájú 1.200 W-os bolygó keverésű konyhai robotgépet. Egy-két alkalommal használtuk mindössze, aztán a konyhaszekrény tetején kötött ki. Inkább eladom, mint hogy ott porosodjon tovább.
Dagaszt, kever, habot ver. Ezekhez a funkciókhoz külön-külön egy gyorszáras dagasztó, keverő és habverő adapter tartozik.
A dagasztógép oldalán a sebességállító kapcsolóval (5. kép) 6 különböző fokozatban, a munkafolyamatnak megfelelő fordulatszámot tudjuk beállítani. Ellenkező oldalra a "P" állásba forgatva egy hirtelen maximális fordulatot tudunk biztosítani amíg a gombot ebben a pozícióban tartjuk.
A bolygókeverő rendszer úgy működik, hogy a keverő elemek a saját tengelyük körül, egyben a tál szélén is körbe-körbe forognak, mint ahogy a föld is forog a saját tengelye és a nap körül egyszerre (utolsó kép). A massza így folyamatosan középre tolódik, ami tökéletes keverési vagy dagasztási eredményt garantál.
A nagyméretű, 5 literes üst lehetőséget biztosít, hogy nagy mennyiségű habot gyártsunk egyszerre, valamint, hogy kelt tészta esetén magában az edényben hagyjuk végbemenni a massza térfogat növekedését (kelesztés).

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150237568

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn