Mint az új!!! Féláron!!! Bauer X-LP 37-38-as hokikorcsolya korcsolya

26 500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

Inkább új, mint újszerű!!!
Féláron!!! új ára 129,99 Euro volt!!! Itt a linkje:


Bauer X-LP 37-38-as méretű (belső talpbetét hossza 24 cm) hokikori, jégkorcsolya. Tuuk pengetartó / Tuuk Lightspeed II rozsdamentes acélpenge.
A fiamnak vettem Ausztriában, mikor kint dolgoztam. Új ára 130 Euro volt. Szinte alig használta, nem igazán fagy be mostanában a Balaton :-(

Termékleírás:
A Bauer X-LP standard szerkezetű hokikorcsolya, minden korosztály számára alkalmas. Hobby korcsolyázáshoz, vagy jégkorongozáshoz egyaránt használható.
Az X-LP korcsolyák modern megjelenésűek, és egy darabból álló polikarbonát vázból készülnek. Kényelmes párnázás és filcbélés, valamint a nyelv gondoskodik a kényelemről. A Tuuk Lightspeed II penge segíti a korcsolyázókat a jobb stabilitás megőrzésében. Gyors, fordulékony modellről van szó. A fűzősor felső részének tagolása javítva az oldal irányú stabilitást és az egyenes irányú flexibilitást. A talp sarok részébe speciálisan erre a célra kialakított, rugalmas anyag került. Ez az úttörő megoldás hatékonyabb gyorsulást és kanyarodást tesz lehetővé. A nyelv, mely egyedi anyagból készült, hozzájárul a korcsolya könnyűségéhez, miközben megfelelő szintű védelmet, kényelmet és rugalmasságot nyújt. Nagy szilárdságú sarokerősítés.

Hirdetés azonosító: 149696703

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn