Mint az új! Félár! Vonóhorogra Twinny bicikliszállító kerékpárszállító

59 500

Ft

Feladás dátuma:

szept 12., 10:03
Szállítással is kérheted

Leírás

Újszerű!!!
Féláron!!! új ára 299,99 Euro volt!!!

Édesapám hagyatékából való. Ausztriában vásároltam a számára, mikor kint dolgoztam. Az unokájával szeretett volna elmenni autós, kerékpáros túrára. Mindössze pár alkalommal szerelte fel. Teljesen újszerű, a képek magukért beszélnek!
Twinny Load Comfort típusú vonóhorogra szerelhető kerékpár, bicikli szállító, tartó. 2 db kerékpár szállítására alkalmas. A bicikliket szemben egymással kell elhelyezni.
A rögzítéshez szükséges minden elemével, működő lámpákkal, a régi 7 és új 13 pólusú elektromos csatlakozóval (9. kép). A szállító lehajtható, így a hátsó ajtó kinyitásához nem kell leszerelni, elég ha lebillentjük a biciklikkel együtt (az utolsó képen próbáltam érzékeltetni). Ha mégis le kell venni, akkor csak a rögzítőcsavart kell meglazítani, és a tartóaljzatból egyszerűen kihúzni, akár a biciklikkel együtt. A tartóaljzatot érdemes az autó vonóhorgán rajtahagyni (utánfutót attól még rá lehet akasztani).
Igen tág határok között állítható, szinte korlátlan tengelytáv méretű bicikli szállítható vele. A lehető legkisebb és legnagyobb beállítás, és ezek méretezése az 5. képen látható.

Eladó az enyém is, egy újabb típusú szintén Twinny Load márkájú kerékpár szállító. Az összes hirdetésem között megtalálható, itt a linkje:
A kettőt együtt kedvezménnyel adom!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150204195

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 16 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn