Magcubic HY320 mini videó projektor, kivetítő

29 990

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 17:55
Ingyenes szállítás

Leírás

A videoprojektor támogatja a natív 1080P felbontást a lenyűgöző képek érdekében. A fejlett LED-technológiával és az egységes világítási módszerrel működő projektor kivételes képminőséget garantál, dinamikus és élénk színhatást kínál, minimálisra csökkentve a kék és a közvetlen fény hatását. Tökéletes a gyermekek szem egészségének védelmére.


Alakíts át bármilyen felületet mozivásznává! A hordozható mini HY320 projektor simán forog, így falra, mennyezetre vagy akár a padlóra is vetíthet. Élvezze a magával ragadó vizuális élményt otthona bármely szögéből.


A HY320 intelligens projektor automatikus trapéztorzítás-korrekciót és kézi fókusz technológiát használ, hogy másodpercek alatt tökéletes képet készítsen. Emellett akár 150"-es képernyőjével felejthetetlen filmestet vagy játékmenetet teremt.


A beépített 1x3 W-os Hi-Fi hangszórónak köszönhetően kiváló hangzásban lesz része. Csatlakoztassa a fejhallgatót, a hangszórókat és más eszközöket Bluetooth-on keresztül, hogy moziszintű térhatású hangzást élvezhessen otthon. (Nem támogatja a Bluetooth-kapcsolatot okostelefonokhoz vagy laptopokhoz)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150702730

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 6 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn