Gardena Jet 3500/4E Automatic háztartási, kerti és medence szivattyú

49 990

Ft

Feladás dátuma:

okt 15., 01:41
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Gardena
Típus:
öntözés

Leírás

Megrendeléshez csak meg kell nyomni a 'Szállítással kérem' gombot és a futár vinni fogja a csomagot, csak átvételkor kell fizetni.

Gardena Jet 3500/4E Automatic csendes, nagy teljesítményű háztartási kerti és medence automata szivattyú

Eredeti ára 104,448 Ft ( - 2024-10-01)

Gardena 3500/4E modell a kényelmes, egyszerű vízellátáshoz
Háztartási automata szivattyúval pénzt takaríthat meg és védi környezetét. Használja fel az ingyenes eső- vagy kútvizet a kert öntözéséhez, vécéöblítéshez, a mosógép üzemeltetéséhez a házban. A robusztus háztartási automata szivattyú beépített elektronikus nyomáskapcsolója vízvétel esetén automatikusan be, majd utána újra kikapcsolja a szivattyút.
A kompakt Gardena Classic 3500/4E háztartási automata szivattyú 800 W névleges teljesítménnyel, maximum 3500 l/h szállítási teljesítménnyel és 4,0 bar maximális nyomással mobil és fix használatra egyaránt kiválóan alkalmas, ahol csak szükség van rá. Használata egyszerű, problémamentes és kényelmes. Ergonomikus hordozó fogantyújával könnyen szállítható, egy gombbal működésbe hozható és máris használhatja a funkciókat. Ez a gyors, egyszerű üzemeltetés az innovatív beépített ellenőrző szelepnek köszönhető, ami a gyors felszívást garantálja.
Még egy másik tulajdonsága is fokozza a kényelmet. Az innovatív, beépített kis vízmennyiség program akkor is problémamentes működést biztosít, amikor kis szállítási vízmennyiségre van szükség, például modern mosógépekhez vagy csepegtető öntözéshez.
Ez a szivattyú hibadiagnosztikai rendszerrel is fel van szerelve. Ezáltal a legkisebb meghibásodást is például egy csepegő csapból eredően, vagy szivárgó WC-tartály miatt, vagy a szívó oldal problémáit egyértelműen kijelzi. Különböző időközökben felvillanó LED fények jelzik a különféle problémát. A hiba azonosításával, azonnal a hiba forrásánál lehet elhárítani. A szárazüzem elleni védelem megakadályozza a szivattyú károsodását, ha a szállítandó közeg kimarad. A nagy teljesítmény és a halk működés érdekében a szivattyú kiváló minőségű anyagból készült. A túlmelegedés ellen védett, karbantartást nem igénylő kondenzátoros motor sugárszivattyú-rendszere azonnal hatékonyan szivattyúzza a vizet az igényelt helyre. A nagy betöltőnyílás megkönnyíti a szivattyú feltöltését üzembe helyezés előtt. A gumitalpak stabilitást, valamint zaj- és rezgéscsillapított működést biztosítanak. Nagy térfogatú, finomhálós szűrő került beépítésre a háztartási automata szivattyúba a szennyeződés és homok elleni védelem érdekében. Gyakorlatilag külső előszűrőre nincs szükség. Fagyveszély esetén a háztartási automata a vízleeresztő csavarral könnyen vízteleníthető.

Műszaki adatok:

Cikkszám: 1757
Teljesítmény: 800 W
Max. szállított vízmennyiség: 3500 l/óra
Max nyomás: 4 bar
Max. önfelszívás: 7 m
Max. szállítási magasság: 40 m
Hajtómű: Sugár
Súly: 8.3 kg
Kábel hossza: 1.5 m
Tápkábel típusa: H07 Rnf
Elektromos védelmi osztály: IP X4

Állapot: tökéletes állapotú, használt, hibátlan készülék, a képeken látható állapotban. A hirdetésben a képeken látható készülék szerepel

Tartozékok: készülék

Bármi kérdésed van, szívesen válaszolok.

Megtekinthető és átvehető személyesen Veszprémben 49,990 Ft
vagy előreutalás esetén szállítás Foxpost csomagautomatába 49,990 + 2,599 Ft
vagy Jófogás háztól-házig szolgáltatással utánvéttel 49,990 + 3,390 Ft
biztosított, nyomon követett küldeményként 1 napos kiszállítással az ország egész területére

Az ár sajnos nem alkuképes és beszámítás, csere sem aktuális.

Hirdetés azonosító: 150868962

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 5 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn