Denon DP 29 F Full Automata Lemezjátszó Eladó!

40 000

Ft

Feladás dátuma:

aug 28., 18:39
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Egyéb

Márka:
Egyéb

Leírás

Denon DP 29-F Full Automata Lemezjátszó Megkímélt Pár Alkalommal Használtan Eladó! Rendkívülinek mondható felszereltségének köszönhetően a sima AUX bemenetes hifi-erősítőn is hallgatható, mivel kapcsolható előerősítővel szerelt! Így bármivel kihangosítható amin RCA bemenet van! RCA kimenet a földelés már a kébelben van! Nem kell földelni a készüléket! Átalakítóval a 3,5 Jack In bemeneten is lehet hallgatni akár minihifin Musikcenteren.! Lásd mostani árát 76360-Ft Link:

A készülék Szíjhajtásos! Téves hit a direkt drive hajtásról!" A szíjhajtásnál a motor vibrációját nem tudja átvinni a laposszíj , és közvetíteni a lemezre, és így a hangjában nem érzékelhető, míg a Direct-Drive közvetlen motorhajtásnál a motor vibrációja hallható a zenehallgatáskor! Vannak már olyan karok-melyek kis mértékben elnyelik! Valamint nehéz lemezsúlyok kiöntve Habszivacs anyaggal, mely enyhén csillapítja a motor rezgését. Mindegyik hajtásúnak van előnye -hátránya! De csak azt vegyük figyelembe, hogy ma 1,5-2,5 milliós -Ft os szíj hajtású készüléket kapni üzletben. Belt-Drive hajtású, Thorens-Pro-Ject lemezjátszókat a mai napig gyártanak akkor legyünk elégedettek.
Én majdnem csak feléért adom! Illusztrálom képeimen videón állapotát-hibátlan működését!
Személyes átvételnél teljeskörű tesztlehetőséget biztosítok! Róla készült videóval illusztrálva, mely a linkre kattintva, vagy böngészőbe másolva megtekinthető!

MÁS Kereskedelmi Oldalon Is Hirdetem A Készüléket! Legyél Szíves Kérdez Rá Megvan E Még!
Kedves Vásárlóim!
Egyéni vállalkozás formájában működők, és minden termékemről számlát adok a kedves vevőnek, melyet elektronikus úton tudok email címre küldeni. Ezért kérem rendelésnél adja meg szállítási-számlázási adatait, ha eltér a szállítási címtől!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149912134

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn