Denon Ceol-N8 hifi (Airplay, Wifi, DLNA 1.5)

85 000

Ft

Feladás dátuma:

ma, 14:47
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
mini hifi

Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó sorba került a képeken látható nagyon szép állapotú Denon Ceol-N8 kompakt hifi.
Minden funkciója hibátlanul működik és szinte karcmentes állapotban van.
Gyári kiegészítői a dobozon kívűl megvannak.
Méretét meghazudtoló képességi és hangja van. Új ára 250.000ft felett volt, így a bolti ár alig több mint harmadáért kínálom.

Funkciói röviden:

CD lejátszó
ipod dokkoló
USB csatlakozó melyen pendrivetól az okostelefonig csatlakoztathatunk eszközöket
Internet rádió
FM rádió
Airplay (vezeték nélküli csatlakozás apple eszközökkel)
DLNA 1.5 - vezeték nélküli kapcsolat otthoni hálózaton keresztül szerverhez
Analóg és optikai bemenet

Gyártói leírás:

A D-osztályú digitális erősítővel, CD-lejátszóval és AM/FM-rádióval egybeépített készülék a fedlapján ipod/iphone dokkal is rendelkezik. Apple lejátszóinkat nem csak ezen keresztül, de az előlapi USB-porton is csatlakoztathatjuk a rajtuk tárolt zenefájlok lejátszása érdekében (ipad-et is). Bármely egyéb, FAT és FAT32 fájlrendszerű háttértárrat is képes kezelni az RCD-N8. Nem csak adathordozókat, de analóg sztereó (pl. közönséges MP3-lejátszó), vagy optikai digitális kimenettel (pl. Playstation 2/3, DVD-lejátszó) rendelkező zeneforrást is képes fogadni az erősítő az előlapi jack- és a hátlapi Toslink-bemenetein. Ezek mellett még két sztereó RCA vonalbemenet is rendelkezésünkre áll újabb eszközök (pl. TV) csatlakoztatására.
Mint hálózati lejátszó, az RCD-N8 lejátszik minden modern hangfájlt, többet, mint elődje: WMA, MP3, WAV (16 és 24 bites is), AAC, M4A, MP4, Alac, FLAC (16 és 24 bites is, egészen 192 kHz-ig). Ráadásul a szünetmentes lejátszást (gapless playback) is támogatja a készülék, így a külön fájlokra darabolt koncertfelvételek zökkenőmentesen élvezhetőek. DLNA-szerverről (pl. NAS, Windows Media Player 12, Elgato Eyeconnect) etherneten és a beépített immár belső antennás wifi kártyán keresztül is érkezhetnek az adatok, vagy lejátszhatjuk a fenti formátumokat USB-s háttértárról is. Webrádiókat (WMA és MP3 formátummal) a vtuner oldal kínálatából hallgathatunk. A Denon Party Mode Plus ezzel a készülékkel is kompatibilis, így szinkronizálható más Denon lejátszóinkkal.
Az Airplay kompatibilitás a RCD-N8 esetében alapfelszereltség. Ennek segítségével a számítógépen, vagy az ipod-on, iphone-on, ipad-en futó itunes alkalmazásban kiválasztható a Denon, mint lejátszó eszköz, így rajta szólal meg a zene.
A CD-lejátszó az új modellben sem kezel SACD lemezeket, csak hagyományos zenei CD-ket. Frekvenciátvitele 2020 000 Hz. Az RCD-N8 CD-ről is képes WMA és MP3 zenék lejátszására, természetesen az írott és újraírható lemezeket is kezeli.
A mellékelt hangfalpár (Denon SC-N8) 6 ohmos, 60 wattos folyamatos, 120 watt pillanatnyi teljesítmény kezelésére képes. 12 cm átmérőjű mély-közép, és 2,5 cm-es magassugárzót, valamint egy bass-reflex nyílást tartalmaz. Frekvenciaátvitele 5020 000 Hz. A hangfalak 145×233×224 mm-esek, 2,3 kg-osak darabonként. Ha kevésnek érezzük a mélyhangokat, az RCD-N8 hátlapján mélynyomó-kimenetet is találunk, így aktív mélysugárzóval is bővíthető a rendszerünk. Ha nem a hangfalakon szeretnénk megszólaltani a zenét, az előlapi fejhallgatókimenet használható, a korábbi modell hátlapi előerősített vonalkimenete az RCD-N8-on már nem található meg.
Ha egy kompakt egységgel szeretnénk megvalósítani egy helyiség sztereó hangosítását, amely ráadásul számos egyéb zeneforrásunk kierősítésére is képes, hálózati lejátszó, web- és AM/FM-rádió is egyben, és régi CD-inket is megszólaltatja; az RCD-N8 igen elegáns, csúcsminőségű és mindent tudó igényes megoldást kínál. iphone/ipad mellé tökéletes kiegészítő, azzal remekül távvezérelhető, arról mint Airplay eszköz lejátsza a zenéket.

Hirdetés azonosító: 151095427

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 4 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn