Debrecen: A találkozások városa

1 790

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Utazás

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

A könyv megkímélt, szép állapotban van.

Egészen biztos vagyok benne, hogy egykét évtizeddel ezelőtt még nem lehetett volna ezt a gyönyörű könyvek elkészíteni Debrecenről. Akkoriban füstös kocsisorok álldogáltak a főutcán, hangos autóbuszok robogtak el a Nagytemplom sok nagyszerű történelmi pillanatot megélt falai előtt, és a város parkjait, tereit sem népesítették be az itt lakó polgárok.
Aki kicsit régebben járt már Debrecenben, valószínűleg elcsodálkozik az utóbbi években végbement változásokon. Szerettük volna ezt mindenkinek megmutatni, így a kiáltvány, amelyet most a kezében tart a kedves olvasó, a fejlődés dokumentuma is. A Nagytemplom és az előtte lévő Kossuth-tér ismét a régi pompájában ragyog, a Debreceni Egyetem és a Déri Múzeum az ország fontos tudományos, illetve művészeti központjaivá váltak, s a virágkarnevál, a dzsessz-fesztiválok és kórusversenyek, valamint a világszínvonalú Főnix-csarnokban megrendezett sportesemények is tovább öregbítették a cívisváros hírnevét.
A felsorolt büszkeségeink egy része hozományul szolgál majd az Európai Uniónak, amelynek hamarosan Debrecen lesz a legkeletibb kapuja. A főnixmadárként újra meg újra feltámadó város történetében ismét elkezdődik egy boldog fejezet, s a csodának most ön is részese lehet. Kérem, látogasson el minél hamarabb hozzánk!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149841697

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 6 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn