Cecipa 50×45 cm-es konyhai mosogató komplett szerelvénnyel

25 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Fedezze fel a Cecipa 50×45 cm-es konyhai mosogató kivételes tulajdonságait, amely megbízható és stílusos kiegészítője konyhájának.
Prémium 201-es rozsdamentes acél : Kiváló minőségű 201-es rozsdamentes acélból készült, ez a konyhai mosogató figyelemre méltó korrózióállósággal büszkélkedhet. Felülete nanotechnológiai kezelésen esik át, így rendkívül ellenálló a karcolásokkal, rozsdával szemben és könnyen tisztítható. Mondjon búcsút a csúnya foltoknak, és köszönjön egy érintetlen mosogatónak.
Zaj- és penészedésgátló : A mosogató alját páralecsapódásgátló festékkel vonták be, ami hatékonyan megakadályozza a penészképződést és meghosszabbítja a mosogató élettartamát. A konyhai élmény fokozása érdekében hangelnyelő vakolatok vannak beépítve, amelyek csökkentik a zajt a mosogató használata közben. Élvezze a csendesebb és kellemesebb konyhai légkört.
Sokoldalú lefolyórendszer : A fekete mosogató többfunkciós lefolyórendszerrel rendelkezik európai stílusú lefolyóval, amely megakadályozza az eltömődést, megszünteti a szagokat és biztosítja a gyors vízelvezetést. A további lefolyónyílások rugalmasságot biztosítanak a mosogatógépek és egyéb készülékek csatlakoztatásához, a különféle konyhai igények kielégítésére.
Kettős rögzítési lyuk : A praktikusságot szem előtt tartva tervezték, a rozsdamentes acél fekete mosogató két rögzítőlyukkal van felszerelve. Az egyikbe 32-35 mm átmérőjű konyhai csapok, míg a másikba 28 mm átmérőjű szappanadagolók vagy vízkezelő csapok alkalmasak. Konyhája elrendezésének megfelelően választhat a munkalap és a süllyesztett beépítési lehetőségek közül.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149877680

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 11 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn