Biztonsági Gyerekülés Koru KIDS ülőkebetét

12 000

Ft

Feladás dátuma:

ma, 13:21

Tulajdonságok

Állapot:
használt
Típus:
Ülőkebetét

Leírás



Biztonsági Gyerekülés Koru KIDS



- És Nagy Gyerekeknek: A Toddler Booster 12 hónapos kortól körülbelül 7 éves korig (maximum 40 kg) gyermekek számára készült. Amikor a gyerekek felnőnek, és 3 éves koruktól már nincs szükségük 3 pontos biztonsági övre, ez könnyen eltávolítható, és az ülésmagasító továbbra is használható. Így a babaülés sok éven át használható gyereküléssé válik.
Puha, Formázható Anyag: A Toddler Boosterünk puha! A beépített, poliuretánból készült félkemény habbal olyan anyagot választottunk, amely számos előnnyel jár: Az ülésmagasító ülve kellemesen puha, ugyanakkor méretstabil és rendkívül robusztus. A bevonatos felület lehetővé teszi a gyors és egyszerű tisztítást, valamint védi az ülésmagasítót a napfénytől.
Ideális TÁRS Útközben: praktikus 37, 7 (szélesség) x 37, 3 (mélység) x 25, 2 cm-es (magasság) méretének és 8, 4 cm-rel megnövelt ülésének köszönhetően a Toddler Booster számára is ideális megy: mobil ülésmagasítónak nyaraláskor, praktikus utazó etetőszéknek, helytakarékos székülésnek kempingezéskor, hordozható gyermekszéknek étteremben evéskor vagy székülésként baráti, rokonlátogatáskor

Hirdetés azonosító: 151074980

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn