Samsung Wind free comfort klíma

230 000

Ft

Feladás dátuma:

júl 2., 19:05
Üzleti
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Márka:
Samsung

Típus:
Klíma

Leírás

Samsung Wind Free Comfort AR09Txfcawkneu

Hűtés 0,9-3,4 KW
Fűtés 0,9-4,5 KW
Seer 6,7
Scop 4,0
Smartthings
Állítsa be otthona hőmérsékletét bárhonnan, bármikor. A Smartthings App* segítségével Ön egyetlen érintéssel távvezérelheti és felügyelheti a légkondicionálót. Akár szóban is megmondhatja a mesterséges intelligencia (AI) rendszernek*, mit szeretne**, az pedig végrehajtja. Még fel is ajánlja a lehető legjobb beállítást.

Kellemes hűvösség a Wind-Free hűtéstechnológiával. Lágyan és halkan áramoltatja a levegőt a 23 ezer mikroméretű légnyíláson át, így szó sem lehet a bőrt érő metsző, hideg áramlatokról. A légáramlás továbbfejlesztésének köszönhetően egyenletesebben hűt le szélesebb, nagyobb területeket. Emellett 77%-kal kevesebb energiát használ a Gyorshűtés üzemmódhoz képest.
Napi szintű költségmegtakarítás a kiemelten energiatakarékos Wind-Free Cooling technológia segítségével. Wind-Free üzemmódban a kültéri egység minimális energiát fogyaszt: 77%-kal kevesebbet, mint Gyorshűtés módban. Kellemes hűvösséget biztosít, és a villanyszámla miatt sem kell aggódni.

AI Auto Comfort
Élvezze a tudatos életmód előnyeit az AI Auto Comfort funkcióval*. A szolgáltatás automatikusan optimalizálja az üzemmódokat a helyiség paraméterei és a felhasználói szokások alapján**. Az Ön által preferált hőmérséklet alapján automatikusan az optimális paraméterek fenntartásához szükséges legmegfelelőbb üzemmódra vált.
Wind-Free Good Sleep

A Wind-Free Good Sleep üzemmód ideális körülményeket teremt az alváshoz, kellemetlen, hideg légáramlatok nélkül. A Wind-Free Cooling hőszabályzása elősegíti, hogy Ön gyorsan álomba merüljön, kellemesen, mélyen aludjon, és teljesen frissen ébredjen.
Auto Clean (3 lépés)
Higiénikus légkondicionáló-belső, tennivaló nélkül. Üzemelés után az Auto Clean funkció automatikusan kiszárítja a hőcserélőt, 3 lépésben. 1030 perces légátfúvással eltávolítja a párát. Így megelőzi a baktériumok felhalmozódását és a rossz szagok kialakulását.
Számlával ( Áfa 27% ) garanciával és telepítés tanúsítvánnyal.
F-gáz azonosító: 1000000063233

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 134426400

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
sm

Ferro Petrol kft

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 4 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn