Macska kutya aktív szellemi stratégiai ügyességi kereső játék activity

5 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 30., 11:27
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Szín:
egyéb

Típus:
Játék

Leírás

Eladóvá vált a képen látható, használt, de megkímélt állapotú Trixie márkájú intelligenciajáték macskáknak, de kiskutyáknak is kiváló. Szórakoztató, motiváló, fejlesztő időtöltést biztosít!

A macskák és a kutyák is nagyon intelligens és érdeklődő állatok. A játék mellett a szellemi kihívásokat is keresik.

A Trixie Cat Activity (macska)játék kellemes időtöltést, változatosságot kínál kis kedvencének, mellette aktivizálja készségeit. A Cat Activity egy hasznos foglalkoztató játék, négy különböző játékmodullal fejleszti ügyességét, a puzzle pedig fizikai és mentális kihívást jelent. A készlet 2 golyó alakú fedélből, valamint számos rejtekhelyből és fiókból áll, különféle nyitásmechanizmussal. Ezekben apró finomságokat, jutalomfalatot, snacket lehet elhelyezni, variálható módon, melyeket ők megpróbálnak kiszimatolni. Az állatnak az orrát vagy mancsát használva kell kinyitni a rekeszeket az azokon lévő fogantyú, golyó, nyomókar segítségével, s így juthat hozzá a jutalomhoz. Ideális szellemi tréninget kínál kedvence számára, hisz azonnal jutalomban részesül, miután kinyitotta a rekeszeket az általa kitalált különböző technikákkal.

A természetes ösztönöket erősíti, mindezt otthona kényelmében. Serkenti és fejleszti az érzékeket, ösztönöz: étel keresés, izgalmas finomság-vadászat, lassabb étkezés, jutalom az engedelmességért stb.

Remek játék, amely segít elűzni az unalmat, fejleszti a szaglást, a térérzékelést, az aktív keresés mentálisan és fizikailag stimulált lesz, igen hasznos minden habzsolásra hajlamos cica és kutyus számára, mivel elősegíti a lassabb táplálkozást.

Rendkívül előnyös kedvezőtlen időjárás esetén, vagy, ha más okból (időhiány, betegség) nem tudunk kimenni a szabadba, illetve lakásban tartott házikedvencek számára, mert a játék folyamán használnia kell érzékszerveit, mancsukat és kognitív képességeiket, ezáltal jól lefoglalja az állatot. Ez az interaktív játék idősebb vagy beteg állatok számára is megfelelő.

Méretei: 25 cm x 19 cm x 7 cm. A játék alja csúszásgátlós a gumitalpaknak köszönhetően (kép 5.).
Anyaga: műanyag (könnyen tisztítható, mosható). Made in Germany.

Ár: 5.000 Ft szombathelyi átvétellel (Fő tér közelében) vagy postázással, aminek a költsége a vevőt terheli.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150569827

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 8 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn