Elektrabregenz Sbsq 4470 DX side by side hűtőszekrény antracit szürke

349 999

Ft

Feladás dátuma:

júl 3., 13:41
Üzleti
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Szín:
Szürke

Márka:
Egyéb
Típus:
hűtőgép, fagyasztó, kombinált hűtő, szabadonálló

Leírás

Eladó új, csomagolás sérült, esztétikai hibás Elektrabregenz Sbsq 4470 DX side by side hűtőszekrény antracit sszürke,617 liter, Nofrost, Superfresh 0-3°C-os zóna, nyaralás üzemmód, vízadagoló (fix vízcsatlakozás)

Lehűteni vagy lefagyasztani? Pont úgy, ahogy szeretnéd
Összesen 367 liter fér be a hűtőbe és 196 liter a fagyasztóba ha mindkét alsó felét fagyasztórekesznek használjuk. Mert az egyik egy teljesen rugalmas multizone. Igény szerint használhatja: hűtőszekrényként vagy fagyasztórekeszként. És mindezt egyszerűen egy gombnyomással. Mivel rugalmas hőmérséklet-beállítással rendelkezik -24°C és +10°C között, és igény szerint állítható.

Közvetlen vízcsatlakozással az Sbsq 4470 DX automata jégkockakészítőt kínál. A kellő tárhellyel, ajtórácsokkal és fiókokkal rendelkező tágas belső térben pedig minden tökéletesen elfér, legyen szó az elkészített 4 fogásos menüről vagy a hatalmas születésnapi tortáról. Minden könnyen elfér benne. A LED-es világítás gondoskodik arról, hogy ne felejtse el a teli hűtőben elrejtett nagyszerű ételeket.

Friss élelmiszerekhez: Superfresh és Blue Zone
A hűtőben található Superfresh zóna ideális tejtermékek, húsok és halak tárolására. Ebben a zónában a frissesség és az aroma kétszer olyan sokáig megmarad, mint a hagyományos hűtőszekrényekben. Zöldségek és gyümölcsök számára van a kék zóna, amely speciálisan kék fénnyel van megvilágítva. Ennek eredményeként a természetes fotoszintézis folytatódik a gyümölcsök és zöldségek vitamintartalma, lédússága és frissessége hosszabb ideig megmarad.

Az Sbsq 4470 DX pedig nagyon gyorsan lehűl. A gyorshűtés funkció kiválasztásával a hűtőtér kb. két órán keresztül a legalacsonyabb hőmérsékletre hűl. A gyorsfagyasztás funkció nagyon egyszerűen aktiválható, és lehetővé teszi a lehető leggyorsabb fagyasztást. Ideális, ha egyszerre sok új élelmiszert tesz a fagyasztóba.

Higiénia és az SBS 4470 DX
Az elektrabregenz Nofrost technológiája egy innovatív hűtőrendszer, amely tartósan hűvös és száraz tárolási környezetet hoz létre, és kiküszöböli a jeget és a baktériumokat. Ezért a leolvasztásra már nincs szükség. Az Sbsq 4470 DX rendelkezik a Hygiene+ fotokatalitikus szénszűrővel, amely a Nofrost hűtőrendszerrel működik együtt. Ez biztosítja az optimális higiéniát a Side by Side-ban, amely véd a baktériumok és a kellemetlen szagok ellen. Az Sbsq 4470 DX ionizációs technológiával, hygair-rel rendelkezik. Az ionok a leolvasztási folyamat során eltávolítják a levegőben keletkező baktériumokat és szagokat. Az élelmiszer hosszabb ideig friss marad.

Energiafogyasztás 24 óra alatt: 1,049 kWh

Hűtőgáz: R600a
Elektromos feszültség (V): 220-240
Elektromos frekvencia (Hz): 50
Biztosíték (A): 0,8
Csatlakozási érték wattban: 200
Bruttó súly: 120 kg
Zajosztály: C
Vezérlő rendszer: elektronikus
Fagyasztókapacitás8 kg / 24 óra
éves energiafogyasztás 412 kWh / év
Klíma osztály: SNT
Tárolási idő meghibásodás esetén15 óra
Légi zajkibocsátás 39 dB
A hűtőrészek nettó kapacitása 367 l
A fagyasztórekeszek használható tartalma 154 l

Gyártó színe grafitszürke

mélység
705 mm

magasság
1820 mm

széles
908 mm

Kék zóna: A kék zónában a gyümölcsök és zöldségek különleges kék fénynek vannak kitéve, miközben a hűtőszekrényben tárolják őket., ezzel elősegítve a gyümölcsök és zöldégek frisseségének akarár 2 héten keresztül a megörzését.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148823999

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
Elektra Outlet

Benkő Dávid Dániel e.v

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn