Yamaha Ydp-163 zongora beszámítással, garanciával eladó

379 000

Ft

Feladás dátuma:

okt 2., 11:08
Üzleti
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Szín:
Fehér

Típus:
Elektromos zongora
Márka:
Yamaha

Leírás

Eladó a képeken látható szinte új Yamaha Arius Ydp-163 zongora. Beszámítunk egyéb hangszert, illetve műszaki cikket. A hangszerre 1 év teljes körű garanciát vállalunk! A házhoz szállításban is szívesen segítünk.
88 GHS (Graded Hammer Standard) kalapács mechanikával rendelkezik, aminek köszönhetően nagyon realisztikus játékot kínál. Olyan a kalapács mechanika amely hasonló az akusztikus zongorák billentyűzetéhez. Az alsó pozíció billentyűinek lenyomása valamivel nehezebb mint a felső billentyűké. A játékosoknak így nem jelent majd gondot az akusztikus zongorák billentyűzetének használata sem, köszönhetően annak, hogy ez a modell is hasonló érzetet kelt. A fekete színű zongorák matt felületűek, ennek köszönhetően kevésbé csúszósak.

A zongora hangja nagyon hiteles, a CF Sound Engine technológiának köszönhetően. Minőségi sample csomaggal rendelkezik a Yamaha Cfiiis 9 hangversenyzongorából, amelyek különböző dinamikájú árnyalatokban vannak reprodukálva. A pianissimoból teljesen természetes módon tud majd átmenni forteba úgy, ahogy az akusztikus zongorák esetében is.

A Half-damper funkcióval ellátott pedál lágyabb és pontosabb nüanszot biztosít játék közben, hasonlóan az akusztikus hangversenyzongorák pedáljához. Ez a funkció lehetővé teszi a lecsengés hosszának kontrollját attól függően, mennyire erősen van lenyomva a sustain pedál. A stereo sustain lágy lecsengést ad a Damper pedál használatával. A Damper Resonance széles és mély rezonanciát ad. A végeredmény egy sokkal élethűbb hang, mely hasonló az akusztikus zongorákéhoz. Lehetséges a legapróbb hangbéli változások rögzítése is, amennyiben a játékos a billentyű leütésével egyidejűleg használja a pedált.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150611705

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Üzleti

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn