Yamaha Clavinova CLP-930 zongora beszámítással, garanciával

389 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Szín:
Mahagóni

Típus:
Elektromos zongora
Márka:
Yamaha

Leírás

Üzletünkben megvásárolható a Yamaha CLP-930-as Graded Hammer billentyűzetű zongorája. Beszámítunk hangszer és hangtechnikai berendezést. A házhoz szállításban szívesen segítünk.

Advanced Wave Memory (AWM) zongorahangja CD-minőségű sztereó mintákból áll, amelyek dinamikusan alkalmazkodnak az érintéshez. A sokféle hang a megkülönböztető hangok széles skáláját kínálja a gyakorláshoz és az előadáshoz. 50 beépített dal segít fejleszteni zongorajátékos képességeit. A felvételi képesség szórakoztatóbbá teszi a szórakozást és a kreativitást.
Használt hangszer, kitűnő műszaki állapotban. Teljesen működőképes, ellenőrzött! Ennek a példánynak a teljes billentyűzetét szervizünkben kicseréltük! A zongora legfontosabb eleme vadonatúj! Ezért a billentyűzetre egy év garanciát tudunk adni. Megbízható hangszert kínálunk, anélkül, hogy fennállna annak a veszélye, hogy a billentyűzet elhasználódik vagy túlzott zajt ad. Pontosan úgy viselkedik, mint az új hangszer. Vizuálisan is nagyon szép állapotú, minimális karcok a burkolaton. Hiteles Fotók
Megkapod a digitális hangszer minden kényelmét: nincs szükség drága hangolásra, nagyobb hordozhatóság, két fejhallgató-csatlakozó (így játszhatsz anélkül, hogy zavarnál másokat, vagy egy nagyobb helyiséghez csatlakoztathatod az erősítőt). PC és MIDI interfész is. Hallgasd a legjobbat Hogyan lehet a legjobbat javítani? Ez mindig kihívás, amellyel a Yamaha mérnökei szembesülnek. Így a Clavinovával a hangszer-realizmus tökéletességére törekedtek, amely messze felülmúlja a CD hangminőségét. Azzal kezdték, hogy AWM (Advanced Wave Memory) hangokat generáltak, egy olyan rendszert, amely ténylegesen megváltoztatja a hangerőt és a hangszínt attól függően, hogy hogyan játszik a billentyűzeten. Ezután új technológiát alkalmazva teljesen új sztereó mintákat vettek egy speciálisan kiválasztott Yamaha teljes koncertzongorából, hogy még jobban teljesítsék azt az életet és realizmust, amit a zenészek elvárnak.
A hangzás páratlan, és az érintés is a GH (graded Hammer Effect) billentyűzetnek köszönhetően. A tökéletes zongorarealizmust kínáló GH billentyűzet a Yamaha évszázadának eredménye, amikor a legjobb akusztikus zongorákat alkotta meg. A hagyományos digitális zongorabillentyűzetekkel ellentétben, amelyek rugókat vagy olajcsillapítókat használnak a zongora érzetének szimulálására, a GH billentyűzet súlyokat és mechanikus csatlakozásokat használ a valósághűség teljesen új szintjének eléréséhez. Még tovább haladva, a billentyűk súlya az alsóbb regiszterekben lévő nehezebbtől a magasabb regiszterek könnyebbéig fokozatos, akárcsak egy zongorán. Olyan közel van a valósághoz, amennyire csak lehet. Hangok széles választéka A Clavinova elsősorban zongora, messze a legsokoldalúbb hangszer, de jó, ha több is van. Így az új CLP930 hangszerhangzások széles skálájával érkezik, beleértve a Grand Piano, E. Piano 1, E. Piano 2, Csembaló, Vibrafon, Templomi orgona, kórus és vonós hangzásokat. Számítógép interfész Csak egy kábelre van szükség ahhoz, hogy a CLP Clavinovát a beépített TO Host PC interfészen keresztül Windows vagy Macintosh személyi számítógéphez csatlakoztassa: nincs szükség drága kiegészítő hardverre vagy szoftverre. Akkor készen állsz, hogy belépj a zene új, korlátlan világába. Használhat PC-alapú szekvenáló szoftvert az előadások rögzítésére és lejátszására. A ma elérhető lejátszószoftverek széles választéka új háttérzene stílust kínál. Kiterjesztett többszólamúság Ha sok hosszú hangot igénylő zenét játszik le, egy hagyományos digitális zongora hamar kifogy a többszólamúságból. Valójában hallhatja a meglévő jegyzetek levágását. De a CLP930 64 hangos polifóniájának és a Yamaha új intelligens billentyűkiosztó szoftverének köszönhetően a hangjegyek csökkentése jelentősen csökken, és gyakorlatilag észrevehetetlen.
A kettős mód lehetővé teszi 2 hang egyidejű használatát.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149411293

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Üzleti

Utoljára aktív: 18 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn