Infinity Cascade Model 15 subwoofer eladó újszerű állapotban

195 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 7., 12:52
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
hangfal

Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó a képeken látható, kitűnő minőségű és esztétikai állapotú Infinity Model 15 subwoofer.

Nehéz, 45kg-os, nagy teljesítményű, 800Wattos, 4 hangszórós subwoofer. A nagy teljesítmény mellett a minőségre hangolt darab, feszes és nagyon pontos mélyekkel. Az ára újan 500 ezer Ft körül volt. Én az első tulajdonosától vettem. Karcmentes állapotban van. Aki egy dizájnos, minőségi szubot keres, annak ez egy jó lehetőség, jó áron. Helyben, Dunaföldváron meghallgatható és átvehető. A posta a súlya miatt nem lehetséges. Kérdésekre szívesen válaszolok.

Itt olvasható róla pár sor angolul.

Eladó a képeken látható, kitűnő minőségű és esztétikai állapotú Infinity Model 15 subwoofer.

Nehéz, 45kg-os, nagy teljesítményű, 800Wattos, 4 hangszórós subwoofer. A nagy teljesítmény mellett a minőségre hangolt darab, feszes és nagyon pontos mélyekkel. Az ára újan 500 ezer Ft körül volt. Én az első tulajdonosától vettem. Karcmentes állapotban van. Aki egy dizájnos, minőségi szubot keres, annak ez egy jó lehetőség, jó áron. Helyben, Dunaföldváron meghallgatható és átvehető. Budapestre el tudom küldeni. A posta a súlya miatt nem lehetséges. Kérdésekre szívesen válaszolok.

Itt olvasható róla pár sor angolul.

Következtetés

Az Infinity Cascade Model Fifteen a mélynyomók egy másik fajtája, teljesen egyedi, vékony, vízszintes kialakítással, amely megkönnyíti a szobadekorációba való beilleszthetőséget vagy a fal melletti elhelyezést. Feszes, tekintélyes alacsony frekvenciájú teljesítményt nyújt, és tökéletesen illeszkedik a többi Infinity Cascade sorozatú hangszóróhoz mind hangzásban, mind megjelenésében.

Az Infinity Cascade sorozatú hangszórók jellegzetesen tetszetős kialakításúak karcsúak és vékonyak, ívelt és kúpos terelőlemezekkel. Annyira szépek, hogy kár lenne egy dobozos, vacak mélynyomóval párosítani őket. Ez a tény nem vész el az Infinity esetében, amint azt a Cascade Model Fifteen teljesítményű mélynyomójuk (SRP: 1499 USD) egy pillantásból is láthatjuk.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150102521

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn