Zepter Masterpiece edénykészlet egészséges sütéshez, főzéshez (Új)

395 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Állapot:
Új
Típus:
edény, lábas

Leírás

A Zepter Masterpiece edény készletben a 3 edény teljesen új, soha nem volt használva. Csupán a 4,2 literes edény volt egy alkalommal használva, ami a minőséget nem befolyásolja. 30 év gyári garancia.

Tartalma:

1 db 3,0 literes edény fedővel és termokontroll kijelzővel
1 db 4,2 literes edény fedővel és termokontroll kijelzővel
1 db 5,8 literes edény
1 db Syncro-Clik Gyorsfőző fedő
1 db Grill edény fedővel és termokontroll kijelzővel
1 db műanyag kerek multifunkciós fedő
+ Ajándékok: magyar használati útmutató és recept ekönyvek

Minőségi Anyagok + Egészséges Főzőrendszer = Hosszabb, Teljesebb Élet

Senkinek nem kellene kockázatnia az egészségét rossz minőségű, rákkeltő anyagokat is tartalmazó ételek rossz minőségű edényekben történő elkészítésével. A megoldás a Zepter Masterpiece főzőrendszer. Készítse el kedvenc ételeit egészségesen és éljen hosszabb, teljesebb életet! Főzhetünk bennük tésztaételeket, leveseket, curry-ket, pörkölteket, gulyáslevest, és számos egyéb ételt.

A Zepter korszerű technológiája és az elérhető legjobb anyagok használata biztosítja, hogy az elkészített ételekben megmaradjanak a vitaminok, ásványi anyagok, és fehérjék, miközben az alapanyagok természetes aromái, ízei sem vesznek el így lesz az étel egyszerre ízletes és egészséges.

Csúcsminőségű Anyagok

A gyenge minőségű főzőedények jelentik az egyik legnagyobb veszélyt az egészségünkre. A leggyakrabban használt anyagok a kerámia, az üveg, az alumínium, a teflon, a hitvány acél, a könnyűacél, a zománc, és az egyéb tapadásgátló bevonatok. Ezek az anyagok könnyen oxidálódnak és rozsdásodnak, ráadásul mivel a hagyományos edények anyaga általában viszonylag vékony, az étel könnyen odaég bennük.

A Zepter Masterpiece főzőrendszer mély edényei csúcsminőségű Zepter 316L nemesacélból készülnek. Ez a kiemelkedően tartós fémötvözet akár 50%-al is többe kerülhet, mint a 18/10-es rozsdamentes acél, viszont annál lényegesen értékesebb és tartósabb.

A Zepter egészséges ételkészítési megoldásának középpontjában a szabadalmaztatott Zepter akkutermikus edényalj áll. Ezzel a technológiával akár 70%-os energia-megtakarítást is elérhetünk.

A Zepter edényekkel a főzési időt akár a felére is csökkentheti, 70%-os energia-megtakarítást érhet el, és mivel az ételek mérete, állaga, és értékes tápanyagaik megmaradnak, így az alapanyagok költségén akár 30%-50%-ot is megspórolhat. Természetesen mindezeken felül a legfontosabb előny, hogy az egészségét is védi velük.

Egészséges Főzési Rendszer
.
A Zepter által kifejlesztett főzési folyamat során az ételekből kipárolgó gőz fölszáll az edény tetejébe, majd ott az edény többi részénél hűvösebb fedőn lecsapódik és visszacsöpög az ételre.

Hosszabb, Teljesebb Élet

A közelmúlt tudományos eredményei azt támasztják alá, hogy az egészséges táplálkozás az egyik legfontosabb tényező az emberek élettartama szempontjából.

Nincs szükség arra, hogy a zöldségeket sok vízben, magas hőmérsékleten forraljuk, mert így lebomlanak a bennük található hasznos tápanyagok. Nincs szükség arra sem, hogy a húsokat túlhevített zsiradékokban süssük, mert az ilyenkor képződő transzzsírsavak és akrolein egy igen mérgező, barna, és éghető rákkeltő hatású anyag, amely benne marad a rosszul elkészített ételekben komoly veszélyt jelenthetnek az egészségünkre.

Válassza a tökéletes megoldást és fektessen az egészségébe az egyedülálló Zepter Masterpiece főzőrendszer segítségével a hosszabb, teljesebb életért!

Mennyi Lenne Az Új Ára A Boltban Most?

Amennyiben most vásárolná meg a boltban a Zepternél mindet, akkor 981.600 Ft-ba kerülne önnek listaáron. Amennyiben klubtagsággal vásárolná meg a Zepternél most, akkor pedig kedvezményesen 784.800 Ft lenne. Ehhez képest gyakorlatilag ugyanazt megkaphatja sokkal kedvezőbb áron, 50%-al olcsóbban most 395.000 Ft-ért!

Kérdése van? Küldjön üzenetet vagy hívjon bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149885856

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 32 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn