Vacu Therm Infra Taposó

1 490 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 9., 14:55

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Elliptikus tréner

Márka:
Egyéb

Leírás

168 órát használt újszerűen eladó!

Body Space Vacu Therm Eliptikus tréner egy olyan edzőgép amely a természetes mozgáshoz áll a legközelebb . Ez szimulálja az emberi természetes motorikus mozgását .

Segíti a test modellezését mert az edzés során sokkal több izomzatot mozgat meg mint más edzőgépek a edzőteremből . Pluszba ez a gép nyomás tehnologiával és vákum és infra berendezéssel van felszerelve .

Body Space Vacu Therm eliptikus gép edzése elősegíti a vádli és combok és a fenék formáját. Ezek a gyakorlatok nagyon jótékony hatással vannak a keringési rendszerre. Ezek garantálják a jólétet és hatékonyan csökkenti a stresszt egy fárasztó nap után.

A Body Space Vacu Therm eliptikus tréner biztosítja a zavartalan működést és kivételes kényelmet edzés során ez köszönhető a nagy teljesítményű lendkeréknek . A edzést egy elektronikusan szabályozható ellenállással lehet nehezíteni a nagy világos és áttekinthető kijelzőn. Amellett, hogy a szokásos ellenőrzéséket edzési időket elégetett kalóriát és az ismétlések számát és figyeli a sebességet, fordulatszámot (pontozott), a hőmérsékletet és a pulzust.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143797114

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 13 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn