Uj Akkus s újratölthet Denabuty elektromos köröm reszelö

12 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
új, bontatlan
Típus:
egyéb

Leírás

?Akkus és újratölthető? Denabuty elektromos köröm reszelő LCD kijelzővel, 5 állítható sebesség 35000 ford./percig, 800mAh akkumulátor akár 4,5 órán keresztül használható. Az akril körömkészlet 12 db különböző funkciójú körömfúrót, 36 db csiszolószalagot, 1 db porvédő pajzsot, 1 db tisztítókefét és 1 db USB töltőkábelt tartalmaz.
?Professzionális és nagy teljesítményű? körömfúrógép A továbbfejlesztett, nagy teljesítményű motor minden manikűr- és pedikűrös igényéhez tökéletes, beleértve az akril körmök, poli-gél körmök, bogárgél, mártogató köröm eltávolítását, formázását, csiszolását, kutikulát, elhalt bőrt és vastag körmöket.
?LED digitális kijelző és könnyen használható?: Intelligens LED digitális kijelző, megjelenítheti a működési állapotot, a sebességet, az irányt és a teljesítmény állapotát, a művelet egyszerűbb és kényelmesebb. Élvezze a szalonminőségű professzionális körömfúró készletet otthon.
?5 állítható sebesség és megfordítható irány? Elektromos körömreszelő 5 állítható sebesség 1 000-35 000 fordulat/perc között, szünet funkció és F/R irány funkció jobb- vagy balkezes használatra. Professzionálisak és kezdők számára is alkalmas, csökkentse az idejét felére.
?Alacsony vibráció, alacsony zajszint és alacsony hő? Alumíniumötvözet test kiváló minőségű motorral, professzionális körömfúróval, nagy sebességű forgással és hatékony hőelvezetéssel egyidejűleg. Folyamatos alacsony vibráció, alacsony zajszint (<=40 db) és alacsony hő, így a körömápolás hatékonyabb és kényelmesebb.
?Tökéletes körömdíszítési ajándék? A kompakt (168 x 21 mm-es) és könnyű körömfúró készletünk minden ünnep alkalmából, például karácsony, hálaadás, évforduló, anyák napja, Valentin nap ajándékaként választja a körömfúró készletünket. meleg választás legyen. Annyira bízunk a Denabuty körömfúróban, hogy 1 év garanciát tudunk vállalni.
Termék információ

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149752781

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 26 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn