Scheppach MS 150-42 Benzines Önjárós Fűnyíró Garanciával!

company_logo

74 990

Ft

Feladás dátuma:

okt 10., 13:17
Üzleti felhasználó
Bolt
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
fűnyíró

Leírás

Teljesítmény, minőség és dizájn az MS150-42-vel minden rendben van. 3,7 LE-s teljesítményével és 42 cm-es vágási szélességével egy erős, de jól irányítható fűnyíró kis és közepes méretű kertekbe. Önjáró, 7 irányban állítható vágási magasság, 45 literes gyűjtődoboz és mulcsozási funkció még nehéz terepen is sokoldalú tehetséggé teszi. A tisztítási funkció megkönnyíti a végső tisztítást.

Erőteljes 4 ütemű benzinmotor
42 cm vágási szélesség
Integrált tisztító funkció vízcsatlakozással
Robusztus 45 literes gyűjtődoboz szintjelzővel
Szövet gyűjtődoboz műanyag borítással a hatékony feltöltéshez és könnyű ürítéshez
Összecsukható fogantyú az egyszerű és helytakarékos tároláshoz vagy szállításhoz
Központi vágási magasság állítás 7 fokozatban (25-75 mm)


A scheppach MS150-42-vel a pázsit szinte magát nyírja A kerékhajtásnak köszönhetően a praktikus fűnyíró magától fut, és jelentősen megkönnyíti az egyenetlen pázsit lenyírását.
Az erős 4 ütemű benzinmotorral és a nagy nyomatékot biztosító professzionális sebességváltóval felszerelt MS150-42 nagy teljesítményre és hosszú élettartamra tervezték. Magasabb vagy nedves füvet is lenyír önhajtással, de a fűnyíró kompakt kialakításának köszönhetően továbbra is könnyen manőverezhető szűk helyeken. 42 cm-es vágásszélességével és 45 literes fűgyűjtő kosarával ez a fűnyíró különösen alkalmas kis és közepes méretű kertek számára. Ha a szintjelző azt mutatja, hogy a gyűjtőtartály megtelt, azonnal kivehető a rögzítőhelyről, és a komposztba vagy szerves hulladékgyűjtőbe üríthető. Ha valami jót szeretne tenni a pázsitjával, használja az integrált mulcsozási funkciót. Fűnyírás és műtrágyázás egy lépésben a professzionális végeredményért.
Végül a vízcsatlakozással ellátott integrált tisztító funkció gondoskodik arról, hogy az acélház mentes legyen a levágott fűtől. Ez nem csak azt biztosítja, hogy hosszabb ideig élvezhesse a készülék használatát, hanem tisztán tartja azt a helyet is, ahol leparkolja a fűnyírót. Ez nagyon kevés helyet igényel az összecsukható fogantyúnak és a kis, mindössze 53 cm-es teljes szélességnek köszönhetően. Ez nemcsak a szállítást könnyíti meg, hanem a kerti fészerben vagy garázsban való tárolást is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150774444

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti felhasználó)

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn