Scheppach Hce 1600 Magasnyomású mosó 1600W sterimó Garanciával!

company_logo

38 100

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 13:34
Üzleti
Bolt
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
elektromos szerszám

Leírás

135 bar nyomásával a scheppach Hce1600 nagynyomású tisztító egy igazi erőmű, amely soha nem fogy el a házban és az udvaron végzett tisztítási műveletek során. Sokféle tartozékának köszönhetően bármilyen kihívásnak megfelel, és megbízhatóan távolítja el a szennyeződéseket számos felületről. A kiváló minőségű alumínium szivattyú különösen tartóssá és robusztussá teszi a készüléket.

Erőteljes 1600 W-os motor max. 135 bar nyomással
Quick Connect rendszer a tartozékok gyors cseréjéhez
Könnyű 7,5 kg a biztonságos állványért
Nagy kerekek és megemelt fogantyú a könnyű szállítás érdekében
Széles munkasugár az 5 m-es nagynyomású tömlőnek köszönhetően
Ideális mobil használatra
Beépített tartó a fúvókák rögzítéséhez és a nagynyomású tömlőhöz
Hosszú élettartam a kiváló minőségű, megbízható alumínium szivattyúnak köszönhetően
Alapfelszereltség 5 m-es nagynyomású tömlővel, felülettisztítóval, tisztítólándzsával hosszabbítóval, fúvóka rögzítéssel, normál és nagynyomású fúvókával, tisztítókefével és forgó mosókefével, valamint adapterrel és tisztítószer tartály

Akár a házban, akár a kertben, akár a farmon a magasnyomású tisztítót bármikor és bárhol használhatod. Legyen szó autómosásról vagy terasztisztításról a Hce1600 könnyen szállítható oda, ahol szükség van rá nagy, stabil kerekeivel és kényelmes emelt fogantyújával. 7,5 kg-os súlyával még mindig könnyen szállítható, és még mindig stabil állványa van.
A beépített 1600 wattos villanymotor maximális nyomása 135 bar, névleges nyomása pedig 90 bar. Ez gyorsan eltávolítja a mohát, algákat, szennyeződéseket és szennyeződéseket. A rozsda, a vízkő és a festékrétegek is eltávolíthatók vele.

408 liter/óra áramlási sebességgel megfelelő tisztítási műveletek végezhetők. A víz ellátása kerti tömlőcsatlakozón keresztül történik. A megfelelő szívótartozékokkal (nem tartozék) a Hce1600-nak még vízcsőre sincs szüksége, de képes felszívni a vizet nyitott tartályokból vagy természetes víztestekből.

A 0,56 literes tisztítószer tartályt a szállítási terjedelem tartalmazza a tisztítószerek használatához, például autómosáshoz. Akár 50 °C-os meleg víz is használható a bemenetben.

Az 5 m hosszú nagynyomású tömlő, valamint a tisztító lándzsa és a fúvókák a nagynyomású tisztítóra rögzíthetők, így kézre állnak. Ez azt jelenti, hogy minden, amire szüksége van, mindig készen áll, és a nagynyomású tisztító készen áll a következő használatra.

A Hce1600 alapfelszereltségéhez számos tartozék tartozik az átfogó használat érdekében. Tartalmazza a felülettisztítót, a tisztítólándzsát hosszabbítóval, a fúvóka rögzítését, a normál és a nagynyomású fúvókát, a tisztítókefét és a forgó mosókefét, valamint az adaptert és a tisztítószer tartályt. A Quick Connect rendszerrel minden tartozék gyorsan és egyszerűen cserélhető.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150376710

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn