Scheppach EB 2000 Talajfúró Lyukfúró Földfúró Garanciával!

company_logo

64 990

Ft

Feladás dátuma:

szept 21., 08:35
Üzleti
Bolt
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
elektromos szerszám

Leírás

A scheppach EB2000 csiga praktikus segítője a kertészek, gazdálkodók vagy erdészek számára még soha nem volt ilyen egyszerű lyukakat ásni kerítésoszlopok, pontalapozások vagy palánták számára. Egy nagy teljesítményű, 1450 wattos motor elvégzi helyetted a legtöbb munkát, és könnyedén becsavarja a kiválasztott 100, 150 vagy 200 mm átmérőjű fúrót akár 800 mm mélységig a talajba.


Könnyű kezelés és karbantartás
Erőteljes, kétütemű benzinmotor 1,97 LE-vel és 52 cm-rel
100, 150 és 200 mm-es fúrószárak mellékelve
Gyors és egyszerű fúrócsere

Sok mindenhez szükséges egy lyuk a talajban - kerítésoszlopok, alapok, növények, például cserjék vagy fák, vízelvezető aknák. Egy csiga megveszi Öntől a megerőltető munkát, és biztosítja, hogy a lyukakat pillanatok alatt kiássák. Egyszerűen állítsa be és csavarja bele a talajba anélkül, hogy túlzottan károsítaná a környező talajt.

A scheppach EB2000 földfúrógépe igazi erőmű, és könnyedén megbirkózik a nagyobb kihívásokkal is. A két oldalsó fogantyúnak köszönhetően mindig jól fogható a csiga munka közben.

Az 1,97 LE teljesítményű, 52 cm lökettérfogatú, erőteljes, kétütemű motor a fúrógép fölött középen helyezkedik el, így egyszerre két feladatot lát el. Meghajtja a fúrót, hogy erőteljesen behatoljon a talajba, és közel 17 kg-os saját tömegével támogatja a függőleges fúrást.

A talaj természetétől függően több vagy kevesebb fúrófordulat szükséges ahhoz, hogy tiszta lyukat fúrjunk a talajba. A fúró fordulatszáma a gázvezérlő kar segítségével 0-tól 370 fordulat/percig folyamatosan állítható.

Ha a talajviszonyok optimálisak az ellenállás nélküli fúráshoz, a gázkar reteszelhető a munka megkönnyítése érdekében.

Az EB2000-nel felkészült minden földfúrási munkára, mert három 100 mm, 150 mm és 200 mm átmérőjű fúrófej, különböző méretű furatokhoz, maximum 800 mm hosszúságig már benne van a kínálatban. szállítás. A különböző fúróméreteknek köszönhetően a furat optimális méretben fúrható, ami megadja a behelyezett oszlopnak vagy facsemetének a szükséges stabilitást. A fúrószár gyorsan és szerszám nélkül cserélhető.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150378631

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 3 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn