Sackit Dán 6000mAh (Powerbank, 1xusb-1xC,) Vezeték Nélküli

9 990

Ft

Feladás dátuma:

szept 25., 14:52
Szállítással is kérheted

Leírás

Chargeit állvány vezeték nélküli töltő és power bank

A Chargeit Stand egy gyönyörű 10 W-os 6000mAh vezeték nélküli töltő és power bank, szép dán kivitelben.

A vezeték nélküli töltő és power bank prémium Qi-tanúsítvánnyal rendelkező vezeték nélküli gyorstöltéssel, 6000 mAh-s akkumulátorral és három tekercsekkel (vezeték nélküli töltőpontokkal) rendelkezik, amelyek erős kapcsolatot biztosítanak iphone, fülhallgató vagy bármely más Qi-kompatibilis eszköz töltésekor.

A ferde töltőfelület és az előlapon található szilikon X biztonságos és kényelmes szögben tartja a készüléket a képernyő megtekintéséhez töltés közben, akár vízszintesen, akár függőlegesen.

Fel kell töltenie a telefont, vagy használnia kell? Csináld mindkettőt egyszerre! Írjon üzeneteket, nézzen filmeket vagy kezdeményezzen videohívásokat telefonja töltése közben. Ahol a piacon lévő többi vezeték nélküli töltő egy vagy két tekercses (vezeték nélküli töltőpont) rendelkezik, a Chargeit Stand akár három 10 W-os tekercset is tartalmaz, amelyek erős kapcsolatot biztosítanak a készülékkel és gyors töltést helytől függetlenül. Ugyanakkor az elülső X és a szilikon bevonatú láb biztosítja, hogy készüléke a helyén maradjon. A Chargeit állvány minőségi anyagokból készül, mint például a dán Kvadrat Remix szövetből és gyémántcsiszolású alumíniumból. A gyönyörű anyagok és a stílusos dán dizájn hosszú élettartamot biztosít a Chargeit Stand Dock számára. Válassza ki az Önnek és stílusának megfelelő dizájnt vigye magával útközben, helyezze el az irodában, vagy használja otthon.

ajánlott fogyasztói ár 839 DKK+ÁFA.=44.000-ft

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150471443

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 7 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn