Practixx PX-UG 1600 Gérvágó Állvány Garanciával!!

company_logo

27 990

Ft

Feladás dátuma:

jún 3., 16:47
Üzleti
Bolt
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
állvány

Leírás

Alapkeret PX-UG-1600 Practixx - kihúzható 1000 - 1650mm | Terhelhetőség 200kg | Tartószélesség 384 mm
A Practixx PX-UG-1600 munkaasztal egy stabil, állítható, 200 kg-os maximális teherbírású gépalap, amely robusztus, könnyű felépítésének köszönhetően minden munkavégzés során stabilitást garantál. Az univerzális fűrészasztal a Practixx keresztfűrészek és keresztvágó húzófűrészek mellett szinte az összes többi márkához is alkalmas a piacon.

Munkavégzés ergonomikus munkamagasságban
Robusztus, de kompakt, könnyű kialakítás a könnyű szállítás és tárolás érdekében
Stabil és univerzálisan állítható géptartó szinte minden gyártmányhoz
Könnyen rögzíthető géptartó a biztonságos és ergonomikus munkavégzés érdekében
Stabil oldalhosszabbítók 1,0 és 1,65 méter között hosszú munkadarabok fűrészeléséhez

A Practixx állítható PX-UG-1600 alsó asztala tökéletes a keresztfűrésszel vagy a keresztvágó fűrésszel való munkához, amely természetesen egy kicsit több helyet foglal el. Az univerzális fűrészasztal használata egyértelmű előnyt jelent a fal mellett álló munkaasztalokkal szemben. Ez elegendő helyet biztosít a hatékony és biztonságos munkavégzéshez még nagy gérfűrésszel is.

A PX-UG-1600 alapváz a hobbi kézművesek igényeihez igazítható állítható gépi alapkeretek közé tartozik. 74 cm-nél a fűrész alapkerete praktikus magasságú, így a nagyobb munkadarabokat nem kell feleslegesen magasra emelni. A munkadarabtartó 100-165 cm-ig bővíthető, és magassága is állítható 81 cm-ig. Ez azt jelenti, hogy a különböző méretű munkadarabok kényelmesen fűrészelhetők és megmunkálhatók.

A keresztfűrészeket gyakran használják különböző helyeken. De mi a teendő a keresztfűrésszel az építkezésen, ahol nincs munkapad? A PX-UG-1600 alapváz erre is az optimális megoldás. Az összecsukható lábaknak köszönhetően helytakarékosan összecsukható és szállítható. A robusztus és kompakt, mindössze 12,3 kg súlyú könnyű kialakítás lehetővé teszi a fűrészasztal mobil használatát.

A géptartó minden Practixx keresztfűrészhez és keresztvágó fűrészhez, valamint a legtöbb más márkához a piacon 384 mm-es mélységig használható - gyalukhoz, szalagfűrészekhez, szalag- és tárcsás csiszolókhoz is használható. A géptartó egyedileg a géphez állítható.

A mindössze 12,3 kg súlyú fűrészasztal továbbra is 200 kg-os maximális terhelésre lett tervezve. Ezáltal sokféle munkára alkalmas, beleértve a nagyobb és nehezebb fa munkadarabokat is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147688302

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 8 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn