Napelemes medence ionizáló

21 000

Ft

Feladás dátuma:

aug 19., 15:03
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Forma:
Egyéb

Állapot:
Új

Márka:
Egyéb
Típus:
Egyéb

Leírás

Eladó a képeken látható új Napelemes medence ionizáló.

Napelemes Medence Ionizáló
Az algák Ellensége, a Medencézők nagy barátja, a Napelemes Csúcs csodafegyver a Napelemes Medence Ionizáló. Környezetbarát, Vegyszermentes! Nem tüneti kezelést ad, hanem tartós megoldást. A működése hatására az algák nem tudnak elszaporodni.

Akár 80 m3 vizet is képes megtisztítani, tökéletesen eltávolítja a vírusokat, a baktériumokat és az algákat a vízből. A napelemes medence ionizálónak köszönhetően 70% -kal csökken a felhasznált klórmennyiség, ami nem csak pénztárcabarát, de környezetkímélő és egészségkímélő is!

Az ionizációs folyamat során a napelemes medence ionizáló a rézionokat a vízbe engedi, ami lehetetlenné teszi a mikroorganizmusok, például algák, vírusok és baktériumok életét az uszodákban és tavakban. A klórral szemben a rézionok sokkal tovább hatékonyak maradnak, mert nincsen rájuk hatással a hőmérséklet, a párolgás vagy a sugárzás. Legfeljebb 80 köbméter vizet tisztít, és ideális a vírusok, baktériumok és algák eltávolítására.

Az ionizált víznek köszönhetően 70% -kal csökkentheted a klór használatát a medencében. A hagyományos kémiai fertőtlenítéshez képest az ionizációnak számos előnye van, és űrhajókban is használják az ivóvíz tisztaságának megőrzése érdekében.

A vízmennyiségtől, az időjárási viszonyoktól stb. függően, az ionizációs folyamat akár egy, vagy több hetet is igényelhet.

1. Ellenőrizd a medence vízminőségét! A klórtartalmat kb. 1,0 PPM*-4,0 PPM* tartományban, míg a PH-t 7,0 és 7,8 között kell tartani. Ha a pH 7 és 7,8 között van, akkor az ionizációs folyamat sebessége gyorsabb és hatékonyabb. Ha a PH értéke kisebb, mint 7, az ionizáció lassabb.

2. Helyezd a tisztítót az úszómedencébe úgy, hogy a lehető legtöbb napsütés érje a nap folyamán.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149728714

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 9 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn