Kategória:
Feladás dátuma:
dec 10., 10:53A többfunkciós konvekciós sütő, az étel elkészítéséhez 3
különböző korszerű technológiát használ:
Az infravörös sugarak behatolnak az étel belsejébe és felmelegítik azt belülről kívülre haladva- így az
étel szaftosabbra és ropogósabbra sül.
A ventilátor mesterséges konvekciós folyamatot képez, amellyel a forró levegő a főzőedény aljába
irányul, és ezt követően halad a teteje irányába. Ezzel egy levegőáramlás jön létre, amely a tornádóhoz
hasonlít, és ennek köszönhetően az étel egyenletesen és átfogóan fől vagy sül meg.
A halogén fény hozzájárul ahhoz, hogy az edény belseje gyorsan elérje a 250C-t úgy, hogy az étel
elkészítéséhez 3-szor kevesebb időre legyen szükségünk és ezáltal az energiafogyasztás akár 80%-al
kevesebb.
file:///C:/Users/User/Downloads/KP-618-KP-628_Konvekci%C3%93S%20S%C3%9CT%C5%90.pdf